[]

anadolu yakasından ev nereden alınır? (yatırımlık değil)

selamlar, yatırımlık değil bizzat oturmak için ev nereden alınabilir? bütçe 1 milyon tl(duruma göre biraz daha yükseltebiliriz), bina yaşı 5-10, 2+1 ama konuma göre 1+1 de olabilir.

sorum şu, kabaca baktığımda kadıköy asla olmaz gibi duruyor onu direkt geçiyorum. ama ataşehir, maltepe, üsküdar taraflarında bu bahsettiğim şartları karşılayan evler var. önerilerinizi ve düşünceleriniz bekliyorum. teşekkürler


 
daha bu hafta arkadasim 3.5 milyona erenkoy'den ev aldi. 2+1 ve 12 yillik bina. bahsettiginiz sifir atilmis halde 1 trilyonsa erenkoy taraflarindan daha uzaga gitmeyin derim. kadikoy tarafi hakkinda bilgim yok ama zorlayarak oralarda da bu paraya ev bulunur diye dusunuyorum ben.


  • in vino veritas  (28.07.22 13:48:49) 
çekmeköy taraflarında temiz bir apartman dairesi bulabilirsiniz 1+1. 1 milyona 2+1 ise bir elin parmağını geçmiyor malesef.


  • posthuman  (28.07.22 14:00:15) 
Küçükyalı, Altıntepe'ye de bakın derim.
Üsküdar, Sultantepe'de fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama belki halen mümkündür (ama mahallenin doğru tarafında olduğunuza da dikkat etmek gerek)
Üsküdar, Ünalan ve Örnek mahallesi de iyi adaylar bence.
  • michael_knight  (28.07.22 14:04:50) 
Ataşehir örnek mahallesinin Ercüment Batanay caddesi üzerinde kalan kısmına (çingene mahallesi olmayan kısım yani) bakabilirsiniz. nispeten merkezi ve fena olmayan mahallelerdir.


  • roket adam  (28.07.22 14:06:59 ~ 14:07:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.