[]

Lazer epilasyon larda olumlu anlamda gelişme var mı

Üç sene önce çok araştıra kendimce faydası yok gibi yorum yapmıştım. Bu 3 senede acayip değişti mi bunların teknolojileri?




 
Şekerim elf gibi geziyoruz faydası olmaz mı


  • sydney  (28.07.22 11:54:22) 
3 sene öncesinden önce gayet etkiliydi lazer.


  • mahone  (28.07.22 12:04:27) 
kendime yaptigim en iyi yatirimlardan biri hayati bu kadar kolaylastiran cok az sey var. siz neden faydasi yok gibi dusundunuz ki?


  • in vino veritas  (28.07.22 12:19:50) 
not: 10 yil kadar oluyor yaptirali, hala ilk gunku gibi etkisi suruyor. yani 10 yil once bile etkiliydi dogru cihazlari kullanan dogru bir yere gidildigi surece.


  • in vino veritas  (28.07.22 12:21:03) 
10 sene once yaptirdim ben lazer. Kesinlikle super etkiliydi.


  • zimbirik  (28.07.22 15:20:40) 
ipl değil alexandrite olacak.

ipl çöp, çöp değilse de çöpe yakın.
  • jimjim  (28.07.22 15:39:58) 
Ben de yaptıralı 10 yıla yakın oluyor ancak her bölgeye yapamamışlardı, çoğu kılı görmemişti. Bir gelişme varsa ben de devam edeyim, takipteyim.


  • ruhen hastayim ben  (28.07.22 16:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.