[]

turk neti iptal etmeli mi

Turk net bilindiği üzere fiyatı 169a çekti 10 ay peşin ödenirse 139 olmaya devam edecekmiş. alternatifi var mıdır superonline dışında? comnet falan diyorlar ama nasıldır hiç duymadım.. ne yapsak 10 aylık fatura ödeyip en azından önümüzdeki yaza kadar fiyatı sabitlesek mi yoksa alternatif mi bakmalı?




 
Hala en düşük turk net gibi gördüm ben, memnun da olduğum için devam ettiriyorum.


  • roket adam  (27.07.22 19:43:23) 
ttnet altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız ve hattınızda bir sorun yoksa en ucuzunu seçin. bir fark olmayacaktır.


  • mr.goodcat  (27.07.22 19:49:21) 
169dan devam


  • ala09  (27.07.22 19:51:49) 
ben speednet e geçeceğim. sadece belge imzalayıp göndermekle oluyordu. iptal olmadan onlardan oraya geçiyor. 134 tl daha iyi gibi.


  • wonnka  (27.07.22 21:23:01) 
mevcut altyapında daha ucuz veya az daha pahalı alternatif taahhütlü paket sunan bi iss varsa düşünebilirsin onun dışında x servis sağlayıcısı bugün daha ucuz diye geçeceksin ee o da taahhütsüzse yarın türknetten daha pahalı olmayacağının garantisi var mı? yok.

taahhüt ülkemizde hep kötü algılanıyor, hep müşteri zararına gibi görülüyor ama iki taraflı bi anlaşma bu. ben taahhütlü millenicom aldım 130mbps download 10mbps upload alıyorum ttnet gpon altyapıdayım, eğer taşınırsam ve taşındığım yerde yine gpon altyapı olursa zaten aboneliği de taşırım... altyapı yoksa da hizmet veremedikleri için cayma bedeli ödemeden abonelik iptali yapılıyor. mevcut altyapıda iss değiştirmenin bana bi kazancı yok, aynı altyapıda alacağım hizmet aynı zaten... taahhüt zamdan koruyor beni.

dikkat edersen uzun zamandır taahhütlü paketler aynı hızda taahhütsüzlerden daha pahalı artık. iss yararına ve kullanıcı zararına olsa böyle mi olurdu? enflasyonun uçuk seviyede olduğu bi ülkede fiyat garantisi güzel bi avantaj. ilk bağlattığımda 27 ay taahhüt verdim sonra 24 ay daha uzattım. şuan taahhütsüz 100mbps paketlerden ucuza geliyor ve ilk 5 ay ciddi indirimliydi 50 küsür lira ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam. ilk tekliflerini birkaç kez reddettim ilk taahhüt sürem bitmeye yaklaşınca, daha iyi teklif sundular onu kabul ettim.

tldr:başka bir issde biraz daha ucuz taahhütsüz pakete geçmeyi düşünüyorsan değmez.
  • konetsu  (27.07.22 21:34:39) 
İnternet kutusu diye bir firma var, onların fiyatı daha ucuz 80TL idi 100TL oldu galiba. Memnun kalan da var, şikayet eden de tabii ki Turk.net için de aynı şey geçerli.


  • Tutkun  (28.07.22 07:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.