[]

Araba almalı mıyım

İstanbulda çok merkezi bi yerdeyim. Marmaray falan dibimde. Arabaya hiç ihtiyacım yok. Ama araba artık kadın-erkek ilişkilerinde çok önemli gibi görüyorum, gözlemim bu yönde. Kız cıvıl cıvıl giyinmiş akşam dışarı çıkıcaz mesela arabasız toplu taşıma olmuyor, taksi aynı rahatlığı vermiyor sanki. Sırf bu yüzden araba alsam kerizlik mi olur?




 
Abi ben tam tersi akşam dışarı çıkacaksam arabayı bırakıp taksiyle gidiyorum alkol alacağım için, bu nedenle araba almak bana göre mantıksız ama genellemiyorum tabii.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (26.07.22 19:43:50) 
Araba her türlü konfor. araban yoksa yığın kalabalığın olduğu liseli dolu yerlere gidiyorsun.


  • OrangeYellow  (26.07.22 19:47:04) 
Araba gerekli. Kızla ilgisi yok


  • abuzer  (26.07.22 19:52:53) 
Arabasızken arabanın kıymetini bilemiyorsun. Araba önemli


  • birmilyonunvarmi  (26.07.22 20:06:38) 
Al imkanın varsa kesinlikle


  • hayati cozemeyen adam  (26.07.22 20:20:53) 
Araba olsun da sen gene Marmaraya bin, eksikliği hissetmek zorunda olmak kötü.


  • olaylar olaylar  (26.07.22 22:08:59) 
belli yaştan sonra verdiğiniz örnekteki gibi giyinip süslenip toplu taşımaya binmek biraz zor olabiliyor.
istanbul'da zaten taksi büyük sorun.
yanında biri olsa da olmasa da yollarda sefil oluyorsun.

araba önemli ve çok gerekli.
  • blatta hiberna  (26.07.22 22:27:52) 
Onemli ama senin gibi biri araba kiralamali.


  • halk  (26.07.22 22:40:23) 
istanbul’da araba gerekli ve şart bence de. kızdan bağımsız olarak gerekiyor. arabasızlık çok kısıtlayıcı bir şey. ama ek masrafları ve streslerini de göze alman lazım park gibi.


  • roket adam  (26.07.22 23:52:34) 
motosikletim var, manitayla gezme tozma harici eğlenmeye dışarı çıktığımızda taksi ile git gel yapıyoruz, alkol olur bişi olur kaza yaparım falan gerek yok.

arabanın sağladığı bir kolaylık var ancak arabadan dolayı kızların yanaşma oranı artıyor yada daha kolay oluyor diye bişi yok. bütün konu senin flört becerilerin.

evet beraber gezme tozma işlerinde işe yaradığı doğru ama kiralarsın be hacı yani araba alacak paran varsa toplu paranı harcama, gerektiğinde bir sürü kiralama şirketi var mobil uygulama üzerinden kirala gitsin.
  • selam  (27.07.22 10:58:12) 
Arabanin kapinin onunde olmasinin verdigi guveni cok seviyorum. Her sn istedigim yere gidebilirim hissi veriyoe. Gecen ay 1 hafta arabasiz kaldim degistirme asamasind, elim ayagim titredi shsnsjsj. Taksiye mecbur kaldim, gercekten kotuydu. Araba candir. Bence alin.


  • mor oje  (27.07.22 22:01:38) 
arabasız olur mu ya bi al keşke daha önce alsaydım diyeceksin.


  • sizofren06  (28.07.22 12:16:57) 
arabam var. vergisi, bakımı, kaskosu, sigortası derken zaten korkunç bir para oluyor. Kasko ücretlerine de ciddi bir zam geldi zaten.

yani açıkçası bir mekana gidilecekse taksi çok daha rahat ve konforlu bence, park yeri sorunu yok, bira içtim araba kullansam mı sorunu yok, trafik var sorunu yok.

Arabam şehir içi aylarca kullanılmadan duruyor yerinde, kullanıyorsam sadece uzun yollarda kullanıyorum.
  • denizgonen  (28.07.22 14:57:26) 
imkan varsa al. kız erkek olayından bağımsız özgürlük sağlıyor.


  • ayin yazari  (28.07.22 23:21:49) 
Araba çok lazım bir şey. Ama kadın-erkek ilişkilerindeki önemi için almak da ne bileyim...


  • kafasizbiri  (10.08.22 22:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.