[]

Servis CRM Önerisi

Merhaba,

arayışım devam ettiği için eski postu silip tekrar yazıyorum
***
Logo Go SQL tabanıyla senkronize olacak servis yönetiminde kullanılacak CRM arıyorum. Tavsiyeleriniz çok önemli.

Not: Lütfen LOGO ürünü tavsiye etmeyin.
***

 
Logo crm neden olmuyor?
Onun dışında özel uyarlamalara girebilirsiniz.
Bağımsız ürünler kullanabilirsiniz.

Bsoft bakım ve onarım modülü
Fixidesk
  • neymis  (26.07.22 11:00:31) 
LOGO CRM'in destek modülü yetersiz. Bu yüzden Logo DIVA da aldık. Daha doğrusu CRM benden önce alınmıştı, Diva'yı da aynı ürünün uzantısı diye "almak zorunda kaldım".
Yeryüzünde hiç bir kuvvet bana bir daha Logo yazılımı aldıramaz. böyle ortamlarda kötü konuşmayı sevmem ancak Logo firmasının yazdığı yazılım ile yaptığı şov arasında uçurumlar var.

Bsoft'u araştıracağım. Fixidesk ne yazık ki aradığım çözüm değil, bu daha çok ticket takip sistemi. ben ise saha personel planlaması ve makine takibini yapmak istiyorum.
  • KidLazer  (26.07.22 11:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.