[]

İşten ayrılınca kalan maaş

Ayın 15inde ayrılınca bu ödeme illa maaş zamanı mı yapılır? Kurumsal şirket ay sonu maaşlara beraber yatırırız diyorlar. Siz ayrılınca süreç nasıl işledi?




 
Size özel ayrıca yatmaz. Maaş günü ne zamansa o zaman yatar.


  • dissendium  (25.07.22 22:20:13) 
Aslında tazminat alacak kişiye hemen yatırmışlardı. 15 yıllık tazminat az da değildi rakam. Bu bana yaptıkları gibi geldi de..


  • meraklitursucu  (25.07.22 22:25:16) 
kanun ve yönetmeliklerde (detaylı aramadım) tam olarak bu sorunun cevabını bulamadım. biz maaş döneminde yatırmakla birlikte, bütçe durumuna göre acil ihtiyacı olup olmadığını soruyoruz.
ek olarak, 15 yıllık tazminat söz konusuysa, zaten 2 ay öncesinden ihbar vermiş olması gerekiyor. bu zaman aralığında muhasebe/finans departmanları gereken meblağ ile ilgili hazırlık yapabilirler. bundan dolayı çat diye gününde verilir.

  • redlinetheturk  (26.07.22 08:26:40) 
Tazminat hemen yatıyor ama maaş maaş gününde yatıyordu diye hatırlıyorum


  • condom kurşunu  (26.07.22 09:07:14) 
Hatta ikale tazminatı varsa, bir kısmı önce bir kısmı sonra yatıyor.


  • condom kurşunu  (26.07.22 09:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.