[]

Tatil turlarina tek gidilir mi?

Merhaba duyuru,

Daha arkadaslarimla (tatil sonrasi arkadasligimizi bitirmeye karar verdim zaten) bi ortak arkadas dugunu oncesi tatile gitmeden fark ettim ki eglenmiyorum. 2-3 kisi disinda tek gitsem deniz gunes kum cok daha rahat ederim.

Turlar ideal duruyor ama hicbir bilgim yok daha once hic tur ile gitmedim tatile. 26 yasinda bir erkek birey olarak gitsem eglenebilir miyim? Parasut+rafting+tuplu dalis vs. bir etkinlik buldum 3 gece, guzel duruyor gibi.

Asosyal degilimdir muhabbetim iyidir ama herkes kendi grubuyla gelir ben dislanirim sap sap dururum gibi bi durum olur mu?

Ek olarak tek kisilik tatil onerilerinize acigim. 3-4 gun olsa yeter. Zengin degilim ama kendimi simartmayi seviyorum 4* otel insaniyim.

 
Tur olayı tamamen şans.
Senin gibi yalnız ya da 2-3 kilik paylaşımcı ve neşeli grupların olduğu bir tura rastlayıp hayatının en güzel tatilini de yapabilirsin.

Amerikan futbol takımı kılıklı kalabalık, gürültücü ve etrafa saygısız bir grubun yancısıymış gibi bir tura rastlarsın, bitiş gününü iple çekersin.

Normalde yalnız olmanın pek bir dezavantajı yok.

İçinde tekne turu olan bir tur önermem. 3-4 otobüsü bir tekneye bindiriyorlar, bildiğin mülteci teknesi gibi oluyor.
  • Mirket  (25.07.22 22:58:26) 
hocam ben turlara hep eşli katıldım ama tek katılanlarda çok. sıkıntı olmuyor merak etme katılabilirsin. hatta orada tek katılanları gözüne kestir gerekirse onlarla takılabilirsin.


  • sizofren06  (26.07.22 10:16:16 ~ 10:16:32) 
Yalnız vakit geçirebilecekseniz, bundan rahatsız olmayacaksanız gidilir. Yalnız tatil olayını ben sevdim.


  • ruhen hastayim ben  (26.07.22 10:58:18) 
Roarcamp diye bir tatil şirketi var. 18-39 yaş katılımcılarla çeşitli turlar düzenliyor. Bu ayın başında katıldık, tek gelen de çok kişi vardı ve herkes için tahminlerin ötesinde eğlenceli geçti. Grubun kaynaşması için oyunlar düzenleniyor. Dediğiniz aktiviteler burada da vardı ama 7 günlük bir programdı bizim katıldığımız. Bir inceleyin derim.


  • oldtimer  (26.07.22 11:15:47) 
Kultur turlarinda pek keyif alamayabilirsin. Ama bu tarz aktivite turuna gidebilirsin rahat ol, tek gidebilecegin organizasyonlar bunlar. Oraya herkes grubuyla gelmeyecek emin ol.
4bin civarina 7 gunluk cadir konaklamali aktivite turlari da var. Aktiviteler dahil oluyor, ekstra harcamalar orada yeme icmen vs. kamp olayina aciksan onlari da dusunebilirsin. Tek gidebilirsin hic sikilmaya vaktin olmaz rahat ol. Grup olarak giden de var tek giden de, bir sekilde herkes birbirine karisiyor.

  • stavro  (26.07.22 11:17:20) 
Mirket +1

Tek olduğunuz için ekstra bir dezavantajınız olmaz. Gerisi şansa kalmış.
  • pispinti  (26.07.22 13:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.