[]

basel uçak yolculuğu

birkaç gün sonra basel'e gideceğiz. pegasus'un sitesinde "basel Havalimanı'na seyahat edecek olup Fransa sınır kapısından ülkeye giriş yapacak olan yolcuların Fransa ülke Kabul koşullarını sağlaması gerekmektedir" yazıyor. fransa'nın koşul listesi de isviçre'ye göre daha kabarık.

sorum şu: biz basel'de indikten sonra direkt freiburg'a gireceğiz, dolayısıyla "Fransa sınır kapısından ülkeye giriş yapacak" yolcu kapsamına girmiyoruz sanırım değil mi?


 
Bir keresinde bulunmuştum orada isviçre için. Sanıyorsam direk zaten indiğinde pas kontrol vs işleri hallettikten sonra kapılar vardı, neresiyse gidiyordun o kapıya. Ama diyorum ya hayal meyal.


  • patos64  (25.07.22 18:05:27) 
Ha birde ek olarak yanlış yönlendirmiyim, ben başka bir schengen ülkesinden geçtim belki o yüzden böyledir.


  • patos64  (25.07.22 18:13:52) 
fransa yakın zamanda transit vize şartı getirdi türk yolculara. onunla ilgili bir şeyse eğer ona bir bakın derim, ben detayına vakıf değilim, yanlış yönlendirmek istemem.


  • der meister  (25.07.22 18:39:32) 
Basel Havaalanı, Uluslar arası havaalanıdır. Havaalanı çıkışında 3 tane kapı vardır. Karşı, sağ, sol. yönleri hatırlamıyorum ama 3 kapı 3 ülkeye çıkar. oradaki görevli polise sorarsanız hangi kapıdan çıkacağınızı söyler.


  • ankarakecisi  (25.07.22 22:29:51) 
support.euroairport.com

The transit is possible; travellers must, however, satisfy German entry criteria, as well as any entry and transit restrictions applicable in France or Switzerland, as the case may be.
  • yeninesiltupcu  (26.07.22 07:07:16) 
freiburg'a gidecekseniz zaten almanya kapısından çıkmanız lazım. fransa ile ilginiz yok ki


  • lapetite  (26.07.22 13:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.