[]

sağlık sigortasındaki parayı nasıl bitireyim?

5000 tl kalmış. 5 gün daha hastaneye gitmezsem yanacak. estetik, diyet, diş ve göz kapsam dışı. bi rahatsızlığım da yok. ne yapsam bilemedim.




 
çok saçma :D niye bitirme ihtiyacın var ki?

en fazla dahiliyeye gidip rutin testler isteyebilirsin
  • jelly bear  (25.07.22 12:02:34) 
hayır bitirmeyin, ileride onları hep karşısınza çıkar. riskli müşteri olarak sağlık sigortanız daha pahalı olacaktır.


  • nuisance  (25.07.22 12:03:46) 
yenileyecekseniz ve odemesini siz yapiyorsaniz bitirmemek daha iyi cunku yeni police ucreti ona gore belirleniyor, kasko gibi ne kadar az hasar olursa o kadar iyi bir hasarsizlik indirimi alabilirsiniz. yani saglik sigortasi durumunda ne kadar az kullandiysaniz, doktora gittiyseniz o kadar guzel indirim alirsiniz yeni police icin. ha siz odemiyorsaniz, sirket filan karsiliyorsa gidin dahiliyeye gorunun, kan tahlili talep edin onu yaptirin, kadinsaniz kadin doguma gidin rutin kontrollerinizi yaptirin.


  • in vino veritas  (25.07.22 12:16:24) 
kardiyolojiye gidip genel bir muayene olun, covid sonrasi kalp hastaliklari riskleri artti


  • tahtakafa  (25.07.22 12:31:19) 
yillik ucretsiz check-up ya da aile hekimligi hakkiniz da vardir aslinda. illa harcamak istiyorsaniz, bu hakkinizi kullanip, normalde kapsam disi olan tahlillerinizi de (iyot, selenyum, magnezyum...) yaptirabilirsiniz.


  • 65 derece  (25.07.22 12:45:49) 
kan tahlili + ekg ve eko + beyin mr.


  • bbpress  (25.07.22 14:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.