[]

septum deviasyonu ameliyatı sonrası yaşananlar hakkında

Selam,

yarın sabah 6:30 gibi samatya hastanesinde ameliyat olacaağım. sabah saatlerinde ya da en geç öğlen ameliyatım gerçekleştirilecek. 39 yaşında erkeğim. bilgisayar başında çalışıyorum evden. ameliyattan kaç gün sonra kendime gelirim ve normal çalışmama geri dönebilirim? konuyu hiç araştırmamışken çok basit geliyordu. hemen ertesi gün normale dönecekmişim gibi ama ekşide yazılanları okuyunca herkesin hemen hemen dört beş gün sıkıntılı süreçler yaşadığını gördüm. deneyimi ve bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, teşekürler.

bu arada konka hipertrofisi de var, aynı ameliyatta bunu da düzeltmiş oluyorlar mı?

 
4-5 gun dinlenme suresi olarak dusunmeniz faydali. Teknik olarak 2. gunde evden bilgisayar basinda calisirsiniz ama bence kendinizi zorlamaya gerek yok. Ilk gun sadece egimli olarak oturup dizi izlemistim ama ikinci gun bilgisayarda oyun oynayabiliyordum ben. (Raporluydum calismadim)

Bende konka hipertrofisi yoktu bilemiyorum onu.
  • cleric  (25.07.22 10:57:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.