[]

İş görüşmesi süreci

Selamlar;

İlk iş görüşmesi ik yetkilisiyle yapılmış. Bu aşama klasik ik soruları ile geçiyor. Daha sonra çalışılacak departman direktörü ile görüşülüyor. Bu da standart sorularla geçiyor. Bu aşamadan sonra 3. bir görüşme yapılacak ve bu da ik direktörü ile olacak.

İlk 2 görüşme standart görüşmeler olduğu için neler sorulacağı/konuşulacağı biraz daha tahmin edilebilirdi. Fakat ik yetkilisi ve çalışılacak departman direktöründen sonra ik direktörü ile görüşülmesi sıra olarak bana biraz farklı geldi.

Sorum şu; bu şekilde bir görüşme prosedürü normal midir? Şayet olağan ise, bu görüşmede neler sorulur? Buna göre hazırlık yapılacak.

Şimdiden teşekkürler.

 
Normal. Genel olarak kişiliğini ölçmek üzere sorular sorar. Görüşme sonunda da direkt teklif mektubunu getirebilir. Daha önce benzerini yaşadım.


  • himmet dayi  (24.07.22 19:46:47) 
prosedür normal. iyi gidiyorsunuz. aynen devam.

şirket hakkında bilginizi artırabilirsiniz.
  • WithWorth  (24.07.22 20:00:47) 
Bende teklif gelir diye düşündüm. Departman direktörü işlerle ilgili bilgi verdi mi detaylı o da önemli. Ayrıca müdür pozisyonu yok mu neden direktör görüştü ilk başta?


  • meraklitursucu  (24.07.22 20:02:11) 
@meraklitursucu

işe dair tahminimce tüm detaylar konuşuldu. pozisyon zaten müdür pozisyonu olduğu için direktör ile görüşüldü. doğrudan direktöre bağlı olarak çalışılacak.
  • arma aski  (24.07.22 20:06:28) 
Onu düşünmemiştim. Sizin pozisyon için ik direktörü şart o zaman. Evet sıralama değişik ama departman direktöründen sonra top sizde diyip ik direktörüne yönelmezdi iş. Teklif güzel gelirse hayırlı olsun şimdiden.


  • meraklitursucu  (24.07.22 20:09:34) 
Süreç normal yönetici pozisyonları için. Ik direktöründen sonra genel müdür de görüşmek isteyebilir hatta önemli bir müdürlükse. Çok kısaca neler yaptığınızı anlattırır ik direktörü de. Çoğunlukla kişiliğinizle ilgili geçer görüşme ama. Kurum kültürüne uyumlu biri misiniz onu ölçecek. Ortak bi hobi vs bi şey yakalarsan o konuyu dallandır öyle geçsin gitsin. Sever ik direktörleri arkadaşmış gibi yapmayı.


  • selimcigimisik  (24.07.22 21:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.