[]

pegasus yurtdisi bagaj

barcelona - ankara ucacak kardesim.

super ekoymus bileti, ben bi kabin bagaji bi sirt cantasi gelir diye dusunuyodum ama

ucak icine bi parca kabin bagaji VEYA kisisel esyani getirebilirsin diye uyari gelmis. 2. parca kabul edilmeyecek diye de not dusmusler.

sizce riske girsin mi yoksa mecbur alicaz mi? 564 lira barcelona - ist, +565 de ist - ankara.. batacagiz

 
riske girme çünkü pegasus parayı asıl bagajdan kazanıyor desem yerdir. thy bile idare etmiyor artık


  • roket adam  (24.07.22 19:40:54) 
Bu soruyu ben de geçenlerde sordum net bir cevap alamadım, görevlinin insiyatifinde gibi bir cevap aldım. Geçen hafta kız arkadaşım seyahat ederken kendi de dahil bir çok kişide kabin bagajı + kişisel eşya olduğunu kimseye bişey söylenmediğini söyledi.

Açıkçası saçma bir uyarı. Sonuçta insanların küçük bir çantası olabilir, özellikle kadınların el çantası olabiliyor. Ben de erkek olarak küçük bir çanta taşıyorum yanımda pasaport kulaklık power bank vs. koymak için. Kucakta duran bir eşya sonuçta.

Ben de bu hafta pegasus ile uçacağım için biraz endişe içindeyim açıkçası. Laptopum var, kabin bagajım da sert bavul, cebi yok bişeyi yok güvenlikte çıkartmak gerekiyor. Çantama atıp gidemeyecek miyim yani saçma.
  • mirafiori  (25.07.22 00:44:21 ~ 00:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.