[]

Benim bu yaptığım hareket normal mi? Kim haklı?

Merhaba,
Şimdi 2-3 sene önce neresi olduğunu sormayın bulunduğum yerde savaş çıktı. Pkklılar havan topu atmaya başladılar. Havan topları düşmeye başlayınca bulunduğum ilçenin yüzde 80-90'ı daha güvenli yerlere doğru kaçmaya başladırlar. Ben ise hem gidecek yerim olmamasından hemde umursamazlığımdan dolayı. Evde kaldım ve dizi-film izlemeye başladım. Geceleri ağır makineli tüfek sesleri, top sesleri ile birlikte gürültülü geçti ama ben uyudum hiçbirşey olmamış gibi.

O zamanki kız arkadaşım benim fazla soğukkanlı ve umursamaz bir insan olduğumu söyledi. Hatta normal bulmadı bu davranışımı. Ben ise baya normal olduğunu belirttim ve baya tartıştık.

Kim haklı?

 
Bence de normal degil.


  • kuzey li  (23.07.22 18:02:30) 
Neresi olduğunu söylememen anormal bence.

Diğer durum da anormal. En basit güdümüz olan hayatta kalma güdün bozulmuş
  • abuzer  (23.07.22 18:54:43 ~ 18:55:15) 
Öyle bir ortam ve şartlarda normal diye bir şey kalmıyor. Dışarıdan konuşmanın da kolay gözüktüğü bir durum ama öyle değil iste. Biri de çıkıp diyebilir ki o yüzde 80 nerenin güvenli olabileceğine neye göre karar verdi yaptıkları anormal ama değil.

Haklı olan biri yok. Haksız olan biri de yok.
  • encokbenisevinnolur  (23.07.22 19:08:47) 
siz zaten kendiniz diyorsunuz "dizi izledim uyudum hicbir sey olmamis gibi" diye yani siz kendiniz umursamaz oldugunuzun farkindasiniz. kiz arkadasiniz acik sozluymus takdir ettim. genelde "ee canim napican elinden ne gelir ki" deyip karsi tarafi rahatlatma egiliminde oluruz (ozellikle gonul iliskisinda)

bunun uzerine cikan tartismada kim hakli ben karar veremem ama eyyorlamam bu kadar.
  • supergirl  (23.07.22 19:36:51) 
Anormal tabi ki. Çarem yoktu gidemedim demekle yetinseniz bir şey diyemezdim de, umrumda değil diyorsanız, normal değil


  • her giriste sifresini unutan adam  (24.07.22 02:45:29) 
Arkadaşın biraz fazla pimpirikli olabilir mi?


  • primetime  (24.07.22 11:26:00) 
normal değil, haksızsın. gidilecek yer elbet bulunur, sorun o değil. Buradaki davranışın ileride başka bir şey olduğunda ve etrafındaki insanlar zarar görmek üzere olduğunda nasıl davranacağın hakkında fikir veriyor ve beraber olduğun kadının bu davranışın hakkında endişe duyması olması gereken.

düşündüğü şu, ben bu adamla evlenecek çocuk yapacak olsam böyle bir durumda (mealen mahalle yanarken) yine böyle davranacak mı? cevap evet. yani başımızın üstüne füze düşebilir, çocuğumuz ölebilir, normal.
  • selam  (24.07.22 11:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.