[]

stklardan birinde gorev almak istiyorum ama bu islerden hic anlamiyorum

mesela gonullu olarak (zaten gonullu isler tabii de) kadin veya cocuk calismalarinda yer almak istiyorum, internetten baktigim kadariyla aidat vs odemek gerekiyormus, her stkda aidat odeniyor mu? benim istedigim daha cok mesela bos vakitlerimde (hafta sonlari vs) gidip kadin ve/veya cocuklar icin gonullu bir seyler yapabilmek. olayi yanlis mi anlamisim blale anlatir gibi anlatir misiniz rica etsem? tesekkurler simdiden




 
ogrenci misiniz? staj altinda acabilirler size yer ama gonullulukte de bazi egitimleri almis olmaniz bekleniyor. onlar da haftaici vs olabiliyor ve size uymayabiliyor bazen. Yasal izin vs surecleri oldugu icin projelere dahil olmaniz beklenebilir


  • damba  (23.07.22 01:03:34) 
dernege uye olmazsan aidat odemezsin. kimse de seni uye ol.diye zorlamaz. hangi ilde oldugunu soyle, sana dernek bulalim.


  • tadellesever  (23.07.22 19:48:27) 
tadelle, istanbuldayim


  • pelovann  (29.07.22 18:58:36) 
twitter.com

linke bakabilirsin sana uygunsa eğer iletişim numarası var. aidat almıyorlar, isteğe bağlı bağış yapılıyor.
  • bahçedekisandal  (29.07.22 22:30:39) 
@bahce, tesekkur ederim bakacagim


  • pelovann  (31.07.22 23:40:46) 
ben de kadın dayanisma diyecektim, üniversite ögrencisi isen kampüs cadilari ve unikuir var, onlarla temasa gecebilirsin. ucan süpürge gönüllüsü olabilirsin, tarlabasi toplum merkezinde birseyler yapabilirsin, yogurtcu kadin forumu ile temasa gecebilirsin, kiz başına isimli instagram hesabi gönüllü cagrisi yapmisti, onlara yazabilirsin. eşik platformunun onlne hesaplarini kontrol et, oradan bir sey cikabilir.

eger biraz daha kurumsal birseyler yapmak istiyorum dersen abilan ya da gelbaşla sitelerini takip et, orada proje duyurulari oluyor.

bu kadar adres gösterdik, birisine katilip da birseyler yapmazsan hakkimi helal etmem :)
  • tadellesever  (31.07.22 23:54:24) 
@tadelle, haha cok tesekkurler. simdi kedv (kadin emegini degerlendirme vakfi)’na basvurdum. bir de gorme engelliler icin gonullu sesli okuma yapacagim. bu tarz seyler aramistim tam da. simdilik mutluyum devamini da seninkilerden alirim soz :)


  • pelovann  (03.08.22 22:51:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.