[]

sadece alkolle beslenen kişinin yaşam süresi?

sadece mayalı alkol, çay ve suyla beslenen kişi ne kadar yaşar sizce?

5 yıldır bu şekilde besleniyor ve halen bu düzene devam edebiliyor. kilo ve kas kaybı mevcut ayrıca zaman zaman yüzde çıkan kirmızı leke benzeri sivilcere sahip.

günlük doz ise sekiz-on yüksek alkollü bira seviyesinde.

*kesinlikle katı gıda alımı yok.

 
Abi bu sence akla mantığa sığan bir durum mu? Bunların besin değeri yok bu şekilde 5 yıldır besleniyorum diyen insan yalan söylüyordur, vücut metabolik hızı minimuma düşürdüğünde bile birkaç ayda kalp kası kaybı başlar ölürsün en basitinden. Biradan gelen karbonhidrat hayatta tutmaz yani.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.07.22 21:47:14) 
:) Kaleci +1


  • dreamnesiac  (22.07.22 21:51:39) 
Olmesi kac gun surer bilmiyorum ama 1-2 haftaya zaten bira falan icemeyecek hale gelir.


  • hot potato  (22.07.22 21:57:05) 
imkansız. sadece bazı vitaminler eksik alındığında bile ciddi hastalıklar ortaya çıkıyor. besin değeri yok.
6 aya kalmadan ölürsün.

  • jelly bear  (22.07.22 22:00:40) 
inanması güç ama beş yıldır yaşanıyor bu beslenme düzeniyle.

*kişi sürekli ishal mesela.
  • ikiicidisibirkisi  (22.07.22 22:05:06) 
Sürekli ishalse zaten giderdi. 3 günde yatağa düşüyor ciddi ishal.

Ölmüştür o çoktan da zombi falandır şimdi.
  • kisa  (22.07.22 22:07:35) 
Abi besin almayınca nasıl ishal oluyor ki, yani tuvalete gidince ne çıkarıyor sence?


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.07.22 22:14:04) 
Yani bro sen şimdi ne dersen de ben sana karşıt olarak 1500 ayrı argüman sunarım bilimsel veriler ışığında, onu da belirtmek isterim güzel bi beyin fırtınası yaptık bitti.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.07.22 22:16:31) 
bi şişe bira 200 kalori yaklaşık. 10 bira içsen 2000 kalori eder, yaşamak için yeterli.

bira sonuçta arpa ya da buğdaydan yapıldığı için içinde az miktarda da olsa vitamin ve çeşitli mineraller vardır.

c vitamini eksikliğinden dolayı iskorbüt olabilir gerçi. ama işte dışarıdan vitamin alıyorsa oradan da yırtar. çay olarak yeşil çay içiyorsa oradan alabilmesi de mümkün.

yani "sadece" böyle besleniyor olması zor. ama insan vücudu da acayip bişey, ne koşullar altında sağlıksız da olsa hayatta kalabiliyor. özellikle de gençken. yine de madem böyle beslenecek yanında fıstık yiyip biraya da limon sıksın. ömrü uzar belki.
  • plutongezegendegilmi  (22.07.22 22:22:34) 
Abi 2000 kalorilik bira içince kasların ve hücrelerin yeniden inşası tamiri ve yenilenmesi için gerekli proteini ya da hormonların üretimi ve bu hormonlarların çalıştığı sistem için zaruri olan yağların eksikliğini nasıl hallediyorsunuz 10 birayla? Yani yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum 10 biradan gelen karbonhidratla bu işler oluyorsa boşuna o kadar masraf yapıp et zeytinyağı ne bileyim yumurta falan almayalım 30'lu yumurta olmuş 50 lira, her gün bi Trabzon ekmeği yersek olur o zaman.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.07.22 22:35:00) 
mühim olan sıvı alımı, sıvısız kimse 1 hafta bile yaşayamaz ama yemek yemeden birkaç ay yaşanabilir.

bu süre 5 ay ise, bu kadar dayanmasını biraya borçlu. sadece su olsaydı dediğim gibi birkaç dayanabilirdi.

ölüm olarak da çat diye ölmez, çeşitli hastalıklar ortaya çıkar yavaş yavaş bitip gider. zaten ölmesinin asıl nedeni açlık değil, hastalık olur.
  • rose parks  (22.07.22 23:56:40) 
Vitamin - mineralleri ekstra olarak aliyorsan yasarsin tabi. Ama muthis acili ve hastalikli bir olum seni bekler. Oyle cat diye olunmuyor. Ama gencken yapilan her yanlis olmeden once hastalikli gecirecegin gun sayisini ve cekecegin eziyeti arttiriyor.

Ayrica hati gida almadan ishal olamazsin. Ishalsen kati gida da aliyorsun demektir. Bize burda kati gida almiyorum diye abartmana gerek yok. Kac yasinda insanlariz boyle sacma beslenme duzenlerine waay demiyoruz.
  • zimbirik  (23.07.22 10:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.