[]

Kurtlar Vadisi Karahanlı-Polat ilişkisi sorusu (spoil)

66 ya da 67 ya da ona yakın bir bölümde karahanlı ya süikast girişimi oluyor. sonra polat karahanlı ve kılıçla uzun uzun konuşuyor. öyle bir analiz yapıyor ki o kadar olur yani... hatta karahanlı'yı 1 aylık planlarını bozmaya ikna falan ediyor. istihbarat örgütlerinin yöntemlerinden bahsediyor...

e bu karahanlı demiyor mu ki "taş kafa testere yerine gelen adama bak. sherlock holmes mübarek..."

o sırada polat alemdar almanya'dan amcasının yanına gelmiş bir gurbetçi. karahanlı önceki bölümlerde aslan'la falan konuşmuş, aslan ona "bende sana ait bir şey var." demiş. hatta öldürülmek istendiğini de biliyor ve şüpheler arşa çıkmış.

nasıl oluyor da polat'tan şüphelenmiyor? hatta kızı "neden mafya babası herkesi sorguluyor?" dediğinde "o mafya babası değil" diyor. yani anlamış basit bir haraççı olmadığını.

istihbarat yöntemlerine bu kadar hakim, kılıcın elindeki bıçağı alıp karahanlı'nın burnunun dibine fırlatabilecek kabiliyette, kızıyla fransızca konuşan bir adam nasıl oluyor da testere gibi bir infazcının yerine gelip kaba gücüyle ortaya çıkıp mafya babası rolünden sıyrılıyor ve karahanlı'nın en yakını oluyor da karahanlı hala şüphelenmiyor?

şu bölümde polat şerlok adeta: www.youtube.com

 
Zaten en başından şüphelenmişti şevkonun cenazesinde kim bu demişti, araştır demişti kılıça.
youtu.be 2:50 den itibaren diyor.

youtu.be Sonra da işte bir şey yok işte bunun dosyasında. 1:30dan itibaren

Sonrasında da tam infazını verecekken laz Ziya meralle Polat’ı nişanladığını söylüyor.

En son da yine yüz yüzeyken kalemini kıracakken efsane sahne Polat üç kere hapşırıyor. youtu.be
Birisi de YouTube yorumlarında demiş bu sahneden sonra Karahanlı duygusal yaklaşıyor Polat’a hep bir umut. Zaafının esiri olarak görmezden geliyor adeta Polat’a karşı her türlü gözünü yumuyor yaptıklarına.

Zaten en güvendiği adamları teker teker ölüyor tek Polat kalıyor geriye. Testere zaten konseyin silahlı kanadını ve güvenliğini sağlayan adamdı o ölünce yerini Polat’la doldurdu. Bir de zamanla güvenini kazandı, Rusları taramak, haloyu kaçırmak gibi gibi.
  • Hallegadola  (21.07.22 21:46:28) 
@hallegadola'nin yazdiklarini yazacaktim

sunu ekleyeyim. karahali zaten polat'i tam olarak tanimiyor cunku hayatina tanik olan leyla haric herkes olu. cakir'a istanbul sefirligini verirken sunu diyor hatta, polat alemdar gibi suc dunyasina alternatif bakan biri var mi. sirf polati tanimak icin cakir'a istanbul sefirligini veririm diyor.

zamanla guvenini kazandi ve en son kilic telefonunu acmadigi icin polat'i cagirdi hizmetci kiz olayinda. baska kimseye guvenmedi. bu da polat'in onu yonetmesini sagladi.
  • beyaz power ranger  (21.07.22 21:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.