[]

fitness'da ne giyiyorsunuz?

Erkek için önerebileceğiniz kıyafet önerilerini paylaşabilir misiniz?




 
adidas koşu tişörtleri ve koşu şortları. kesinlikle 10/10'lar.

bir de geçenlerde de fiyatı baya baya uygun diye supplementler.com'un tişörtlerinden aldım birer set. çok kasılmayan günlerde bunları giyiyorum, ağır ve çok terlemeli antrenmanlar için sorun olabilir gibi daha denemedim.
  • patronaj1  (21.07.22 14:04:35 ~ 14:08:09) 
Yazın teri dışarıda tutan Dri-Fit kumaşlar işini görür.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.07.22 14:04:45) 
Ben eşime H&M spor bölümünden almıştım kendisinin pahalılığa karşı alerjisi olduğu için.
Şort t-shirt giyiyor genelde.

  • marla is in my head  (21.07.22 14:54:06) 
adidas sort-tisortler bayaga iyi hem de yillarca sikintisiz gidiyorlar. alternatif olarak, new balance vs'de kullaniyorum. bunlarin kumaslari benzer oldugu icin aslinda fiyati uygun olani alabilirsiniz.


  • ubi dubium ibi libertas  (21.07.22 15:00:45) 
adidas, nike, h&m, ua hepsinden kullandım. nike'ın şortları daha iyi, adidas'ın tişörtleri.

h&m'in her şeyi çok iyi. hem de daha ucuz. bug gibi bir şey bu sektörde. h&m spor kıyafeti deneyen diğer markalara bir daha uğramaz.
  • gabe h coud  (21.07.22 15:19:10) 
12-13 yıl kadar önce Decahtlon'dan 6 tane tişört almıştım. Bir gün eskirlerse atacağım ama hiç niyetleri yok gibi.
Terletmeme, hava alma, hafiflik, ne özellik ararsan var. En pahalı markaların ürünlerine değişmem.
Alta hep Adidas Climacool eşofman altı giydim. Şort sevmiyorum.
Ayakta yine Decathlon Kalenji bir spor ayakkabısı vardı. Sadece salonda kullanılabilen, tabandan bile hava alan. ve Kalenji 6 lı satılan kısa çoraplar.
Decathlon'un ürünlerinin eskimeme gibi bir özelliği mi var?

Reklam gibi oldu :)

Eldivenim de şu. Amaca hizmet eder, asla terletmez.
www.ebay.com
  • Mirket  (21.07.22 18:17:05 ~ 18:31:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.