[]

Almanya Vizesi için VFS mi IDATA mı?

Turist olarak düğüne gideceğim, davetiye göndericekler. Vize başvurusu için hangisini tercih etmeli? Yakın zamanda turist olarak gidenlerden kaç aşı istyorlar?




 
oyle bir secenek yok ki. sadece idata'dan basvurabilirsiniz.


  • lemmiwinks  (21.07.22 11:41:49) 
Almanya için tek yetkili idata


  • gencfb  (21.07.22 11:47:31) 
Bu arada Eylül'e kadar randevular dolu gibi bir şey okudum bugün Hollanda ve Almanya için.
Başka yerlerden multi vize almayı deneyebilirsiniz belki. Bir an önce randevulara bakmakta fayda var.

  • marla is in my head  (21.07.22 15:00:21) 
ben de iki aşı vardı, ve üzerinden 240 gün mü ne geçtiği için İstanbul'da test yaptırmamı istediler, 150 TL mi ne verdim. Ama Almanya'da hiç bişi sormadılar fyi- şimdi kalmış olabilirim bu uygulama Mayıs sonunda gittim


  • euteamo  (21.07.22 16:54:38) 
Ben de tek yetkili olarak idata biliyorum ama vfs yetkili olsa dahi yine idata tercih ederdim. Vfs de resmen insan muamelesi göremedik yıllarca özellikle izmir şubesinde. Vfs ye her gittiğimde geç otur şuraya köpek, der gibi muamele. Bir soru sorarsın yüzüne bakmaz, telefonu cebinden çıkarsan üzerine yürüyüp uyarmaya kalkar... Askerde görmedim orada gördüğüm muameleyi, schengenden soğutur.


  • disneyplus  (21.07.22 18:41:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.