[]

Apartman yönetim planını değiştirmek

değişmesi için toplantı şart mı? kapı kapı dolaşıp imza toplasak olur mu? toplantıya kimse gelmiyor.

değiştirdikten sonra tapu müdürlüğüne yeni planı bildirmek zorunlu mu?


 
Abi apartman planı demek o apartmanın anayasası gibi bir şey demek, oturup anlatacaksın değiştirmek istediğin konuyu, sonra oylamaya sokacaksınız açık bir şekilde, bunun sonunda çoğunluk kabul ederse değişikliği öyle yaparsın, imza toplamayla olmaz o iş.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (20.07.22 22:21:16 ~ 22:23:04) 
Bizim site yeni yaptı bu işi, herkese sıkı sıkı tembih ettiler katılın diye yapmak zorundayız diye. Hatta erken gittin geç kaldın muhabbeti döndü baya kavga gürültü, kolay işler değil ancak yapıldı bitti çok şükür. 6 bloklu site kolay olmadı.

Watsup gruplarından iyice anlatın özellikle parasal olarak nasıl avantajlar olacağını, o zaman katılım sağlanır.
  • va  (20.07.22 23:37:55) 
çoğunlukla da olmaz o iş, 4/5 ile kabul edilmesi gerek. üstelik bu oran toplantı yeter sayısına da bakmaz, tüm kat maliklerinin 4/5'inin kabul etmesi ile değişebilir.


  • altinci nesil caylak  (21.07.22 09:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.