[]

Sahte Damacana Su Satılıyor Olabilir mi?

Bugün şöyle bir sorun yaşadım:

Hayat Su bayisi olduğunu düşündüğüm bir bayiden su almıştım. Depozito olarak benden 100 TL alınmıştı. Bugün damacanayı iade etmek istedim. Bana 80 TL verildi. Kesintiyle ilgili Hayat Su'yu aradım. Depozito olarak 60 TL aldıklarını söylediler. Daha sonra da bayiye telefon etmişler, bayi Hayat Su satmadığını söylemiş.

Bu bayiden aldığım ilk suyun içinde pembe/kırmızı plastik bir parça yüzüyordu. Hemen değiştirtmiştim.

Şimdi tüm bu yaşananlardan sonra bu bayinin sahte Hayat Su satıyor olabilceğini düşünmeye başladım. Sizce mümkün mü?

 
@yosta Evet, kontrol etmiştim. Bayi olarak görünmüyor. Hayat Su müşteri hizmetleri tarafından tali bayi olmadıkları da söylendi.


  • pantepember  (20.07.22 16:42:40 ~ 16:43:57) 
inan öyle şeylerin sahtesinin yapılışını gördüm ki, su hiçbir şey :/ isteseler (isterler) çok rahat yaparlar.


  • stationary traveller  (20.07.22 16:43:17) 
hayat su'yun kendi uygulamasindan siparis verdigimizde gelen kisi fazla ucret istemisti. cagri merkezini arayip cozduk sonra. artik fazla ucret istemiyorlar. yani bayileri genel olarak guvenilir gelmiyor artik bunu da okuyunca.


  • lemmiwinks  (20.07.22 16:43:30) 
Bayinin bayisi gibi bir şeymiş bu sucu. Asıl bayiden alıp satıyorlarmış. Hayat Su'ya durumu ilettikten sonra asıl bayi araya girdi, beni aradı ve para iadesi yapıldı.


  • pantepember  (20.07.22 22:09:33) 
:)
para kazanacaklarını bilseler suyun kendisini hidrojen ve oksijen gazını kullanarak sıfırdan üretirler.

  • aslindasorunumpsikolojik  (21.07.22 01:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.