[]

nfc ile ödeme yapmak için uygulama? (android)

selam.
android telefonunuzda nfc ile ödeme yapmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
garanti müşterisiyim, önceki telefonumda bonus flaş kullanıyordum ama mümkünse ben sanal kart yaratmadan, bakiye eklemeden vs banka kartlarımın numaralarını girmek, uygulama içinde varsayılan kart ayarlamak ve nfc ile o şekilde ödeme yapmak istiyorum. böyle bir uygulama var mı?

bende ziraat, garanti ve iş bankası var; her biri için ayrı ayrı uygulama kullanmak istemiyorum.

 
ben google pay kullanıyorum. ama Türkiye play store'unda indirilemiyordu en son eğer değişmediyse. ülkesi almanya vs. gözüken başka bir gmail hesabı açıp play store'a normal hesabına ek olarak onu da eklersen, uygulamaları indirirken hangi hesaptan indirebileceğini seçebiliyorsun. yeni hesabı seçip indirebilirsin telefona. ama diğer uygulamalar için hala normal hesabı kullanmaya da devam edebilirsin.


  • king lizard  (20.07.22 16:16:16 ~ 16:16:29) 
@king lizard: şimdi sen google pay diyince soruma eklemeyi unuttuğumu fark ettim. google pay'i güvenilir bir şekilde apk olarak indiriyorum ama uygulama açılırken "güncelleme olacaktır, hizmet veremiyoruz" tarzında bir hata veriyor, kullanamıyorum.


  • m e b  (20.07.22 18:13:44 ~ 18:14:02) 
acaba eski bir versiyonu mu o apk?


  • king lizard  (20.07.22 20:51:58) 
hayır, play store'daki sürümü ile aynı.
harici apk olarak yükleyen diğer kişilerde de aynı hatayı veriyormuş. sendeki sürüm nedir?

  • m e b  (21.07.22 08:44:11) 
pardon adı google wallet olmuş, farketmemişim.

version: 2.150.461926512
güncelleme tarihi: 20 temmuz 2022
  • king lizard  (21.07.22 11:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.