[]

7 Temmuz'daki ucusu takip edebilecek var mi?

Annemin en bagaji ucakta kalmis, nerelere gitmis onu bulmaya calisiyorum. bulunamadi ne Zurih'te ne de Ankara'da. Annem hasta oldu aglamaktan.

Uyeligi olan varsa bakabilir mi?
de.flightaware.com

7 Temmuz Ankara-Zurich SunExpress XQ 732 ucus numarasiyla gelen ucak, nerelere gitmis buradan sonra mesela?

Flightradar24'te hesap olusturdum ama sadece 14 temmuz'a kadar geri gidiyor.

Tesekkurler!

 
havayolunuza kayıp bagaj ilanı verin. sigorta kapsamında bagajı bulamasalar bile içindekileri ve bagaj bedelini bir limite kadar öderler.


  • erty_ksk  (20.07.22 14:44:57) 
Ucağın 7 temmuzdan beri Avrupa'da gitmediği yer kalmamış. O şekilde bulmanız zor.


  • ismim ibrahim  (20.07.22 14:57:41) 
bence havayolu firmasıyla irtibata geçin diyeceğim de 7'sinde kaybolan bagajı şimdi fark ettiyseniz işiniz zor. belki sigortadan para vs. alırsınız ama umarım içinde maddi veya manevi değeri yüksek olan bir şey yoktur. internetten uçak takip etmenin hiçbir anlamı yok açıkçası, muhtemelen ilk uçuşta zaten alınmıştır o çanta. hem dolmuş değil ki bu, hâlâ uçağın içinde olsa bile kime nasıl ulaşıp da alacaksınız ki?


  • der meister  (20.07.22 15:04:53) 
Zaten havayollari bulamadi, havalimanlarinda da yok o yuzden kendim arastirmaya calisiyorum.


  • bir varmis bir yokmus  (20.07.22 15:07:21) 
Flightradar24, Safari tarayicisi kullaninca gosterdi ucuslari. Gitmedigi yer yok gercekten, Rotterdam, Viyana hepsine yazacagim. Nerede farkettiler bagaji ucakta kim bilir.


  • bir varmis bir yokmus  (20.07.22 15:08:33) 
bence bi email scripti hazirlayin. bavulla, kisisel bilgilerle ve ucusla alakali her turlu dokuman foto vs.. olsun.

sonra gittigi yerlerdeki tum havayollari ve limanlarinin kayip birimi mail adreslerini arastirin internetten. sonra hepsine tek tek ayni maili atin.
  • buenosdias  (20.07.22 15:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.