[]

community (dizi)

bu diziye yeni basladim. aslinda boyle tekduze komedilerden hoslanirim ama bu dizi bir turlu akmiyor gibi geldi bana. daha ilk 4 5 bolumunu izledim o yuzden erken yaftalamak da istemiyorum. devam etsem ileride guzellesiyor mu yoksa sonuna kadar boyle devam mi ediyor?

niyetim eglenceli bir seyler izlemek. netflix'te olmasi ve bitmis olmasi disinda pek de bir kriterim yok. varsa onerilerinizi de alirim. simdiden tesekkurler


 
bence devam et, gittikçe iyileşiyor. community benim en sevdiğim komedi dizilerinden.


  • king lizard  (20.07.22 13:37:05) 
ilerleyince de aman aman akmıyor. süper komik de değil bence zaten ama dizidekilerin salaklığı sayesinde çerezlik izleniyor.

birbirlerinden çok farklılar ama kriterlerinize uygun olarak the good place çok daha iyiydi bence, izlemediyseniz önerebilirim.
  • south park in kapusonlu uyesi  (20.07.22 13:41:14) 
@south park, good place benim en sevdigim dizilerden biridir, keske azicik benzerini bulsam keske good place'i hic izlememis olsam da bastan baslasam :) ona benzer oneri varsa alabilirim :)


  • in vino veritas  (20.07.22 13:49:15) 
trailer park boys izlemeye geç hemen


  • deranzo1  (20.07.22 13:52:56) 
Community'i yapan kişi Dan Harmon, aynı zamanda Rick & Morty'i yapan eleman. Devamı için oradan bi çıkarım yapabilirsiniz belki, R&M sevmediyseniz bunu da sevmezsiniz gibi gibi.

Monty Python'ın filmleri ve sketch'leri vardı netflix'te yanlış hatırlamıyorsam. Dizi değiller gerçi ama izlediğim en komik şeyler.
  • plutongezegendegilmi  (20.07.22 13:57:25) 
Community çok çerez bi dizi. Bazıları abartıyor bence bu diziyi. Ben 2 sezon falan izledim artık baydı bıraktım.


  • mg3929  (20.07.22 14:00:56) 
ilerlemiyor 4. 5. sezondan sonra sarmamaya başladı.


  • mikahakkinen  (20.07.22 14:19:55) 
netflix'te şu an the office'ten daha komik bir dizi yok bana kalırsa. ona da karakterlerle bağ kurana kadar 5-6 bölüm sabretmeniz gerekiyor.


  • south park in kapusonlu uyesi  (20.07.22 14:36:40) 
ilk bölümü izleyip "bu ne lan" diye bırakmıştım, bir süre sonra tekrar şans verdim ve zerre pişman olmadım. niyetiniz eğlenceli bir şeyler izlemekse dik âlâsı var community'de. hele üçüncü sezona geçmeden bırakanlar kendilerine yazık ettiklerinin farkında değil. bir de haddim olmadan söylemek zorundayım, south park'ta da pek bir şey "akmıyor", ama yine de her yıl oturup izliyoruz. yani mesele akmama meselesinden ziyade karakterleri izlemekten keyif alma meselesi, o da evet tamamen öznel ve bırakmak için benim gözümde tek geçerli gerekçe.

bununla birlikte rick & morty karşılaştırması yapma önerisine katılıyorum. birini sevmeyenin diğerini seveceğinden ben de şüphe duyarım.

community'yi kusurlarıyla bile seven biri olarak pek tarafsız değilim doğru, ama community'nin üçüncü sezonunu izlememek de ajksgdagf, "dizinin tek bir sezonunu bileceksin, kalanını beyninden siliyoruz" deseler diğer sezonları üçüncüsüne feda ederdim.
  • xiduyuru  (20.07.22 15:18:12 ~ 15:24:16) 
Çok standart Amerikan komedisi o. Genelde popcorn işler sevenler bunu sever (ve good place, brooklyn99 vs)

The Office ve Trailer Park Boys muhteşem ama çok ayrı işler, genelde üsttekileri sevenler bunları sevmez.
  • nhk ni youkosu  (20.07.22 17:30:18) 
kesinlikle devam edin, 3. sezonu bitirmeden bırakmayın. daha çok başındasınız diziye alışmak için yeterli değil 4-5 bölüm. okulda yapılacak toplu etkinlikler yarışmalar olacak, sırf o bölümler için bile baştan sona bir kez daha izlerdim community'i.


  • beatbox yapan metalci  (20.07.22 20:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.