[]

Eylülün ilk haftası Çıralı mı Bozcaada mı?

Burada eylülün ilk haftası Çıralı’ya gidelim mi diye sormuştum, pek çok kişiden olumlu cevap gelmişti, Teşekkürler.

Bozcaada’ya da gitmek bir diğer alternatif aslında, hem de Assos’ta yüzmek de çok cazip geliyor açıkçası. Oranın yerlileri eylülün ilk haftası güzel olduğunu söylemişti Assos’un. Fakat Çanakkale tarafı o dönemde aşırı esmiyor mu? O rüzgar Assos, Bozcaada’yı vs vurmaz mı?


 
Bozcaada hep cok esiyor. Hava 30 derece altina dussun duramazsin.


  • floydian  (19.07.22 20:12:56) 
Çıralı ile Bozcaada'nin denizi birbirinden çok farklı.

Çıralı o mevsimde gayet girilecek kıvamda oluyor ve ılık zaten hep.

Bozcaada yazın bile suyu buz gibi; rüzgar olduğunda iyice usutuyor ki eylül artık bence sezon sonu, ben girememistim. Soğuk su sevmiyorsaniz ve deniz tatili istiyorsaniz Bozcaada uygun değil bence.
  • fraise  (19.07.22 20:40:45 ~ 21:27:39) 
bozcaada'nın denizi eylül'de daha güzel. hatta oraları bilenler ağustosun 3. haftasıyla eylül ayının 2. haftası arasında giderler. deniz diğer aylara göre daha sakin ve sıcak oluyor. esme kısmına gelince, oralar her zaman bir miktar esintili olur ama ben 2 sene önce hem eylül'de hem de temmuzda gittiğimde, eylül ayını daha güzel geçirmiştim. 15 yıldan uzun süredir hemen her sene o bölgeden bir yere uğrarım en güzel vakit geçirdiğim ay eylül oluyor.

çıralı'nın sezonu ise ekim ortasına kadar devam ediyor. çoğunlukla sakin ve sıcak bir hava oluyor. ben serin suyu sevdiğim için bozcaada diyeceğim. çıralı'ya göre daha riskli ama bence eylül başı en güzel dönem.
  • golgi aygıtı  (19.07.22 21:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.