[]

Üniversite hocasının bilinçli olarak yaptığı yanlış

Öğrencisi olduğum bölümde bir hoca 20 gün içinde tamamlaması gereken bir işi tamamlamayarak baya tüm bölümdeki öğrenciler için mağduriyet yaratmış oldu. İş hala tamamlanmadı ve ortada belirsizlik var. Hoca bu işi 20 gün içinde tamamlaması gerektiğini, tamamlanmazsa ne olacağını biliyordu. Açıkça umursamadı. Konuyu rektöre mi mail atmak lazım?




 
bölüm başkanı hocanın arkadaşı olduğu için muhtemelen sizi ispiyonlayacak ve daha büyük sıkıntı yaşayacaksınız. bence sınıfta ima toplayarak bildirin. 1 kişi iş yapmayın.


  • neira  (19.07.22 13:09:56) 
mağdur olan kimse o şikayet edebilir "hiyerarşiyi izleyerek".
sizi ilgilendirmeyen bir konuysa sizi ilgilendirmiyordur.

*ist.da bir üniversitede, bayramdan bir kaç hafta önce bir kaç öğrenci bir bölüm başkanıyla ilgili benzer bir sebepten şikayet dilekçesi oluşturdu. muhtemelen hocanın önceki soruşturmalarından da kaynaklanan sebeplerden dolayı konu, bayram sonrası bu şahsın istifa/işten çıkarılmayla sonuçlandı.

** böyle bir konuyu küt diye rektöre atmak çok yanlış.
  • rewlack  (19.07.22 13:23:19) 
Bölüm başkanı yıllık izinde. Yerini bıraktığı kişi işte hiçbir işi yapmadı. Dün yapacaktı, yapmadı, bugün öğle oldu yapmadı.

Benim önceliğim açıkçası şikayet etmek değil. Sorunun çözülmesini sağlamak. Ben şikayet dilekçesi versem, beni okuldan atarlar.
  • GoodMorningTeacher  (19.07.22 13:35:02) 
benzer bir durumda once bolum baskanina, ondan bir sonuc alamayinca da bolum baskaninin yonlendirmesiyle dekana gitmistim ve sorunum cozulmustu.


  • in vino veritas  (19.07.22 14:02:11) 
Özel üniversitede yeni öğretim yılı için sözleşmesi yenilenmeyebilir, kovulabilir. Bundan biraz daha ağır bir ihmalkarlık yapıp da kovulan hoca biliyorum.

Devlet üniversitesinde hiçbir şey olmuyor. Hatta hoca iyice sıkıntı çıkarabilir. Okulu bitirtmeyebilir.
  • OrangeYellow  (19.07.22 14:29:25) 
universite ogrencisisin. bir akademisyenin isini bosladigini fark ettin. ve rektore kosup anlatsam mi diyorsun.

boyle seyler tak diye rektore soylenmez. biraz heyecanli bir ogrenciye benziyorsun. liderlik etme bence sen. madem bir suru ogrenci magdur. elbet akliselim davranacak bir ogrenci vardir o grup icinde. takipci ol
  • Kittie  (19.07.22 15:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.