[]

İnternetten bitki satın alan var mı? Nasıl geldi bitkiniz?

Hediyelik rengarenk aranjmanlardan değil de kendi evime birkaç tane büyük yeşil yapraklı bitki almak istiyorum. Heryerbitki ve Coolconceptflower’da istediğim birkaç bitkiyi buldum ama internetten bitki almak nasıl olur bilemedim. Trendyol’da da ismini hatırlamadığım bir çiçekçi vardı çok övülen, bu tarz bir önerisi olan olursa oraya da bakabilirim.

İnternetten bitki almış olanlar varsa tecrübelerini yazabilirler mi? Sonuçta paketleme, kargo vs aşamaları çok yıpratır gibi geliyor bitkiyi ama gerçekten fotoğraflardaki gibi geliyorsa ben de sipariş vereyim ona göre. Direkt memnun kaldığınız yerleri yazarsanız harika olur.


 
Bana Fidan Burada'dan hediye bitki gelmişti ve çok özenliydi. Sonradan öğrendim ki çevremde epey kullanan varmış ve memnun kalmışlar. Özetle hiç kendim sipariş vermedim ama teslim aldığım bitkiyi beğendim. (www.fidanburada.com)


  • fotrsapka  (18.07.22 22:13:12) 
İnternetten,
Yucca aldım çok güzel geldi.
Melissa aldım. çok güzel geldi.
Limon fidanı aldım, 3 haftada, gövde 2 parça ve saksıdaki bütün toprak kutuya dökülmüş olarak geldi.

Şans ya da aldığın yere göre değişiyor.
  • Mirket  (18.07.22 23:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.