[]

Ryanair enstrüman taşıma

Bunun için bagaj mı almamız gerekiyor, Enstrümanlarımızı ve amfimizi bagaja veremeyiz.




 
help.ryanair.com:~:text=Adding%20a%20musical%20instrument,extras%20and%20select%20'Musical%20equipment.


  • mg3929  (18.07.22 22:27:07) 
@mg3929 burayı okudum tabii ki ama anlamadım. bilet alma sayfasında bagaj bölümüne gelince 63 dolar para istiyor her bir kişi için.

Musical instruments that are larger than the cabin baggage allowance need to be checked in. If you wish to carry musical instruments onboard the aircraft, an extra seat must be purchased. To book this extra seat the word EXTRA must be entered as the first name and ITEM SEAT must as the surname.

Şöyle bir uyarı da veriyor.
  • spackinq  (18.07.22 22:43:03) 
yazdığına göre evet ekstra ücret vereceksiniz ve ek bir koltuk satın alacaksınız. Koltuk da EXTRA ITEM SEAT adına olacak ve enstrümanlar da bu koltukta seyahat edecek. :)


  • yeninesiltupcu  (18.07.22 23:09:47) 
yahu bu nasıl dolandırıcılıktır,

bilet ücreti 42 dolar, enstrümanlara niye 63' dolar alıyor onu anlamadım.

Help sayfasında 20'kg kadar ücretsiz yazarken bilet alma sayfasında başka yazıyor.
  • spackinq  (18.07.22 23:27:16) 
adamlar böyle para kazanıyor. az eşya, yeme-içme ve özel bir durum olmadan gidiyorsan iyiler. Ama sizinki gibi enstrüman falan varsa ücret tutarları diğer havayollarını zorlamaya başlıyor.


  • yeninesiltupcu  (19.07.22 11:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.