[]

Somon rengi ceketi nasıl kombinleyebilirim? (Capsli)

Siyah damatlık ve gri nişanlık takım secebildim uzun denemelerim sonucu ama istemeye bir şey bulamadik. En son cikarken şu ceketin rengini begendim, evden bisey uydururuz diye aldik ama uyduramadik :D

www.hizliresim.com

Fotograftaki gomlek ve pantolon, gri takımınki. Bu da okey gibi duruyorsa boyle de giysem sorun olmaz herhalde kim dikkat etsin gomlege pantolona.. gerci fotograflarda siritir mi bilmem. Neyse iste evde kahverengi pantolon, daha acik pembe gömlek denedim, olmadi. Gri gomlek olmadi. Beyaz gomlek de meh iste. Saman rengi pantolon da meh. Icime sinmedi.

Bi beyaz pantolon deneyemedim belki onunla iyi olabilir.

Bilemedim yani normal hayatta 0 takim elbisem oldugu icin pek tecrubem yok.

 
Valla bu ceket çocuklarınıza komik bi anı olarak kalır o açıdan iyi ama iade edin bence :)


  • mg3929  (18.07.22 21:17:12) 
hocam bu bodrum'da takılan zengin iş adamı ceketi. değiştir bence zor iş bu. bakma güzel ceket bence aslında ama istemeye giyilmez bence


  • floydian  (18.07.22 21:20:36) 
Ben kayınpeder olsam, kombin önemli değil bu ceketle kızı istemeye gelsen

Ki anladığım kadarıyla işin sadece formalitesi kalmış

Yine de vaz mı geçsem acaba derim yani.
  • Mirket  (18.07.22 23:50:22) 
Bence istemeye olmaz bu. Biraz daha casual ortamlar için bir renk olduğunu düşünüyorum. Siz bence klasik seçimlerden şaşmayın.


  • duma duma dum  (19.07.22 00:36:43) 
bence guzel ceket. gomlek iyi olmus. daha bejimsi ya da beyaz pantolon. lacivert giyenler de olmus.

www.google.com
  • camussar  (19.07.22 01:08:25 ~ 01:09:34) 
Bence ceket çok güzel, camussar'ın verdiği linkte de gayet güzel görünüyor. Kız tarafının bakış açısı önemli burada. "Damata bak zibidi gibi gelmiş kız istemeye" diyebilirler. Bunu sizin tartmanız lazım. Öyle bir potansiyel varsa daha az iddialı bir renk seçebilirsiniz.


  • pispinti  (19.07.22 09:20:27) 
Teşekkürler zaten kız arkadaşımla birlikte seçiyoruz kıyafetleri. Çok yazlık bir renk gibi geldi. Ailesinin öyle düşüneceğini düşünse laf ederdi bence ama bilemedim genel olarak isteme havası için absürt müdür..

Neyse sorum zaten bunu kombinleme renkleri idi.
  • ananiyimioguz  (19.07.22 09:27:04 ~ 09:27:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.