[]

Tv kurulum hizmetine kanal yüklemesi dahil mi?

Samsung'dan tv aldık tarih verdiler annem evdeyken kurulum yaptılar ama kurulum demeye bin şahit ister. Duvara askı aparatının vidası televizyona uymayınca(aynı aparatı aynı model tv ile farklı evde kullanıyoruz) teknosa sizi kazıklamış sahte ürün satmışlar vs demişler anneme. Üstüne bizde de uygun vida yok biz zaten klima montajcısıyız vidayı kendiniz bulup montajlarsınız demişler masa üstüne kendi ayakları üzerine koyup gitmişler. Üzerine kanal ayarlaması vs de yok annem herhalde bu kadar çekiyor diyip üzerine gitmemiş ama bugün babam gidince farketti sadece trt kanalları çekiyormuş. Uydu bağlantısını yapmamışlar büyük ihtimalle.

Şimdi benim sorum tv alırken aldığımız kurulum + montaj hizmetine dahil olan tek şey tv'yi masanın üzerine koyup düğmesine basıp dil ayarı yapıp bırakmak mı oluyor?


 
Pislik yapmışlar tam çalışır halde duvara asıp gitmeleri gerekirdi.


  • rodeocu  (17.07.22 19:30:22) 
kanal yüklemesi yapmak zorundalar. şikayet oluşturun tekrar gelirler.


  • baylarbayi  (17.07.22 23:13:20) 
eğer duvara askı hizmeti de istediyseniz yapmak zorundalar.
içinden vida çıkmadıysa paketi kapatıp geri götürmeleri ya da parça temin etmeleri gerekirdi. ayrıca teknosa'yı hiç sevmesem de "teknosa sizi kazıklamış" ifadesini kendilerine iletirseniz bir güzel ilgilenirler.

ikinci sefere başka bir servis gelsin. yine aynı servis gelmesin.
  • teritori  (18.07.22 09:37:18) 
Smart TV ise internet bağlantılarını ve varsa güncellemelerini vs de yapmaları gerekirdi. Siz şikayet oluşturun ve söylenenleri aynen aktarın, Teknosa'ya da yazın durumu.

Adamlar kendi ağzı ile söylemiş zaten, biz klimacıyız diye. Onları gönderende hata.

Ya arkadaş, biz ne zaman medeni ve gelişmiş bir ülke seviyesine çıkacağız? Biz bu vatandaşları nasıl eğiteceğiz?
  • John Bloor  (18.07.22 16:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.