[]

windows bilgisayarımı satsam mı?

Merhabalar,

zaten işte sabahtan akşama bilgisayar kullandığım için pazar günleri keyif olsun diye bu saatlerde bir kaç saat bilgisayar kullanır forumlarda takılır haberlere bakar sonra da gerekmediği sürece bilgisayarımı bir hafta yerinden gerekmedikçe çıkarmam.

evde gündelik haber okumadır gezinmedir tablet üzerinden yaparım. Geçenlerde tabletim sürünmeye başladı diye tablet almaya çıktım ve eve macbook air m1 ile geri döndüm.

macbook air m1 aldığım için hiç pişman değilim, cihaz kucakta kullanımda bile zerre ısınmıyor, ekranı harika ve touchpad ile de dokunmatikmişcesine kullanım sağlıyor.

notebookum thinkpad e15 serisi. ryzen 7 işlemci ve 16 gb ram var. güzel bir cihaz ama ekranı daha büyük olsa da macbook'a kıyasla kalitesiz ekranı rahatsız etmiyor değil. Gündelik kullanımda da - ki bir kere cinebench yaptım yükte dahi macbook air ile aynı performansa sahip ve ısınıyor.

ben bu bilgisayarı satıp 2k monitör ve güzel bir kablosuz klavye, mouse mı alsam diyorum.

yoksa borcum falan yok satmayayım kenarda dursun mu? windows cihaz her zaman yedekte dursa daha mı iyi olur...

 
windows bilgisayara ihtiyac yoksa satilabilir. ben de m1 air kullaniyorum ama windows laptop da lazim oldugu icin elimde bulunduruyorum yoksa direkt satarim.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (17.07.22 15:03:50) 
kullanmıyorsanız satın. monitor ve klavye seti ile konforunuz da artar.


  • belkider  (17.07.22 15:28:07) 
ihtiyacın olmayan ve olmayacak her şeyi sat gitsin düşüncesindeyim ben. hiç gerek yok.


  • roket adam  (17.07.22 16:02:19) 
Aslında güzel alet laptop ihtiyacım olsaydı almayı düşünebilirdim. Satacağınız para yaşam standardınıza göre az bir paraysa kenarda dursun derim, çoksa satın.


  • uvcray  (17.07.22 19:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.