[]

Vucut gelistirme sorusu

Ayni kas gruplarini her gun calistirinca tam olarak ne oluyor?

Mesela 3 ay boyunca her gun kol calistik:

Kol sabit mi kalir? Gelisir ama olmasi gerektiginden daha mi az gelisir? Yoksa gelisebilecegi maksimum seviyede mi gelisir?


Nedir bunun bilimsel gercegi?

 
Ortalama bir sporcu için bir kas grubunu optimum çalıştırma miktarı haftada 20-25 settir, optimum gelişim bu aralıkta oluyor, bunun altına düştükçe kaslara yeterli stres uygulanmadığı için kas gelişimi yavaşlıyor üstüne çıktıkça kaslara olması gereğinden fazla stres uygulandığı için ilerleme ilerlememeye, daha da artarsa kas kayıplarına neden oluyor çünkü vücut kas gelişimi için gerekli olan şartların aktif hale gelmesini sınırlı tutar testosteron seviyesi myostatin miktarı bu gelişimi bu sınırlar içinde tutar, böyleyken böyle.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (17.07.22 11:03:18) 
Kaslar dinlenirken gelişir. Fazla çalışmada kortizon hormonu üretilir.


  • komando kani var bende  (17.07.22 11:41:32) 
her gün spor yapıyorum ama kilo alıyorum gibi cümleler kurmaya başlayabilirsiniz.


  • anten  (17.07.22 19:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.