[]

basur mu?

merhaba,

uzun yıllardır dışkılama bittikten ve klozetten kalktıktan sonra biraz makatı sıkarak o bölgede olan bir şeyin içeri girmesini sağlıyordum. açıkçası ağrı sızı kanama gibi bir şey olmadığı için durumu çok önemsemedim. ama son bir haftadır orada bulunan şeyi kalça kaslarımı sıkarak içeri sokmakta çok zorlanıyorum. süre olarak da uzun sürüyor içeri girmesi ve biraz acı veriyor. parmağımla bölgeyi kontrol ettiğimde makatın sağ kısmında çıkıntı olduğunu farkediyorum eskiden olmayan. kanama yok, oturmada sıkıntı yok, dışkıladıktan sonra bu içeri sokma süreci dışında ağrı hiç yok gibi günlük hayatta. doktora gitmeyi tabi ki düşünüyorum ama belki başlangıç aşamasıdır ve evde uygulayabileceğim tedavi var mıdır diye buraya sormak istedim. diyettir, kremdir, sıcak sudur vs. bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekürler.

not: 39 yaşında erkek

 
Evet dış basur geçmiş olsun. Ben 10 yıl önce ameliyat oldum kurtuldum. Kanama seviyesine gelirse operasyon en mantıklısı. ilaçlar belli bir yere kadar iş görüyor.


  • grabbing hands  (16.07.22 13:50:01) 
bölgeyi temizleyip kantaron yağını bir süre deneyin günde iki üç kez. özellikle gece.


  • adivar  (16.07.22 17:41:43) 
bunun adı basur değil rectal prolapse
acil durumlarda toz şekere bulayıp büzüşmesini sağlayabilir içeri kendi kendine girmesine yardımcı olabilirsiniz.

tedavisi için önce kegel egzersizleri tavsiye ediliyor. ameliyat son çare.
  • sttc  (16.07.22 19:49:53 ~ 19:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.