[]

Yurt dışına ilaç götürme

Avrupaya giderken yanımda düzenli kullandığım bir ilacı götürmem gerekiyor. Aklıma korkunç senaryolar geliyor. Uyuşturucu kaçakçısı muamelesi görmek gibi :) Bu durumda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Valize koysam sorun olur mu? El barajına mı koymak zorundayım? Reçete isterler mi? Bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim.




 
her uçuşta 10 çeşit ilaç sokuyorum. almnanya, macaristan, yunanistan


  • grabbing hands  (16.07.22 00:17:16) 
Kabin bagajında mi götürüyorsunuz yoksa valizle mi? Reçete soran oldu mu hiç?


  • rabitelli  (16.07.22 00:20:12) 
Hic bir sorun yasamazsin.en kotu receteni yaninda bulundur,kalacagin sure kadar ilacini yanina al git.benim valizde yedek ilaclarim,sirt cantamda gunluk kullanmam gereken ilaclarim var.simdiye kadar soran olmadi.


  • duptıs  (16.07.22 00:27:28) 
2013te (oha çok olmuş!) baya bi ilaçla ingiltere’ye gitmiştim. Hiçbir şey olmamıştı. Siz yine de reçete bulundurun yanınızda. Bize de öyle önermişlerdi.


  • duma duma dum  (16.07.22 02:11:12) 
Geçenlerde arkadaşın başına çok büyük bir sıkıntı geldi Rusya’da. Başka biri Türkiye’den gelirken bir paket ilaç getirmesini istemiş, o da kabul etmiş. Havaalanında yanılmıyorsam 6 saat bekletildi ve evrak vs imzalattılar. Şirketin ulaşması sonucu bir şekilde Rusya dışına çıkmaması kaydı ile bıraktılar sonra da görüşmeler devam etti ama sıkıntı yaşadı baya. Belki savaş vs durumu ile de alakalı olabilir ancak sıkıntı oldu, yine de dikkatli olun.


  • va  (16.07.22 08:36:52) 
30 çeşit ilaçla geldim sıkıntı çıkmadı. Hollanda.


  • but that was just a dream  (16.07.22 10:28:07) 
Kabin bagajı ya da valiz fark etmez. Çünkü sıvı olmadığı sürece uçak ilaç var mı yok mu ona bakmaz. Sorun olacaksa pasaport kontrolünden sonra valizi alınca gümrükte olur ki o zaman hem valiz hem kabin bagajı yanında olacak. Ama sorun da olmuyor.


  • himmet dayi  (16.07.22 12:17:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.