[]

Çocuk sahibi olamayan birine çocuk nispeti yapmak

Diyelim ki tıbben çocuk sahibi olamayacağını yeni öğrenen ve buna çok üzülen bir a kişisi var. Evli değil ama evlense de çocuk şansı düşük.bu nedenle evlenmeyi de artık düşünmüyor
B kişisi ise bu bilgiye rağmen torununun video ve fotolarını atıyor
Ve a kişisi kendi sağlık durumuna üzülüyor.
Biraz b kişisi nisbet yapıyor gibi. Genel olarak her konuda a kişisi ile kendi ailesini rakip görüp nihayet her konuda onları geçmiş durumda ve havasını atıyor başka konularda da.

Şimdi bu tabloda a kişisi napsın
Yani kıskançlık mı dersiniz, ne derseniz artık, gerçekten üzülüyorum evet a kişisi benim. İçimde aslında kıskanma hissi de yok ama yeni bi durum ve şu an bebek fotosu görmek istemiyorum, başkasının bebeğini görmek sevmek de istemiyorum şu an.
Bunu b kişisine nasıl ifade edeyim

 
Engelle gitsin. Bir de çocuğun olmasa da çocuk istemeyen biriyle evlenebilirsin. Çocuğunun olmaması hayata küsmene engel değil. Bugüne kadar çocuğun olmamasına rağmen yaşadın, bundan sonra da çocuksuz yaşayabilirsin. Bir de kesin değilmiş. Olma ihtimali de varmış düşük de olsa.


  • dissendium  (15.07.22 14:57:11) 
Engelle gitsin hatta için rahatlayacaksa ağzıan geleni söyle. Böyle insanlara uyuz olurum.


  • komando kani var bende  (15.07.22 14:59:03) 
B ile ilişkileri koparmak istemiyorsan açıkça söyle.
Beni üzüyor bunlar, lütfen gönderme de.
Bazıları gerckten bundan zevk alırken bazı insanlar da düşünemiyor
  • kisa  (15.07.22 15:03:22) 
kisa + 1


  • dreamnesiac  (15.07.22 15:13:35) 
Lutfen uzulmeyin. Karsinizdaki insan ve malesef insandan her seyin gelebilecegini unutmayin. Ben kisilere takilmiyorum artik. Yapabilir, bilerek veya farkinda olmadan.
Karsinizdaki ile iletisim halinde olmak istiyorsunuz soyleyin gondermesin. Ben sessiz kalirdim. Iletisimimi keserdim.

  • balpolen  (15.07.22 15:16:50) 
B kişisi önceden de hep atar mıydı?
+1 kisa, balpolen

  • sevilen progressive türkücü  (15.07.22 15:20:02) 
Akraba olduğu için engelleyemiyorum ve bak kıskançlıktan öldü vs desinler istemiyorum da
Sadece şu an tvde bile bebek görmek istemediğim bi ruh halindeyim, çünkü çok istediğim bi şey bu, en azından kafam dağılana dek bunu düşünmek istemiyorum ama zorla sanki bu bebişi sevmek zorundaymışım gibi davranılması üzüyor beni. Tanıdığım diğer çocuklarla şu an bi sorunum yok, oynuyoruz seviyorum hala ama yeni doğan görmek istemiyorum şu anda napayım :(
Geçer heralde
Akraba nispeti işte klasik.
Benim çocuk bunu bunu yaptı
Sizinkinde iş yok eş yok çocuk yok duygusunu buuraam buraam hissettiren akraba terörü
  • isimmisimyok  (15.07.22 15:22:06) 
B kişisinin bu sağlık olayından hemen sonra torunu oldu
Ama önceden de farklı konularda nispet ederdi

  • isimmisimyok  (15.07.22 15:22:53) 
Kıskançlıkla ne alakası var ya? Kemoterapi gören akrabalarına da saçlarının fotoğrafını mı atıyor bunlar?

Sizin durumunuzdan haberdar olup gerçekten nispet yapmak için atıyorsa bence engelleyip sonraki hayatınızda yok sayarak yaşayın bu primatları.
  • otonomo  (15.07.22 15:30:37) 
İlk zamanlarda tebrik falan ettiniz mi? çok tatlıymış, maşallah analı babalı büyür inş tarzı bir şeyler yazdınız mı?

Bunlar tamamsa bundan sonra ölü taklidi yapın,fotoğrafları incelemeden silin. Bunlardan sonra biter bence.

Sizin durumunuzu bilen bir kişiyse yakınınızdır muhtemelen.
  • sevilen progressive türkücü  (15.07.22 15:31:18) 
Milletin ne diyeceği onemliydegil. Kıskanç derse desinler. Şu an bu durum senin ruhunu sıkıyor ve bunu açıkça ifade etmelisin. Bunun üzerine yapılacak yorumlar onların ayıbı olur.


  • kisa  (15.07.22 16:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.