[]

Osmangazi köprüsü cezası (hesabıma bloke konmuş)

Geçen sene ödemeyi unuttuğum bir borç yüzünden 250tl civarı olan ödeme 1250 tl olmuş ve daha sonra ödemediğim için avukat vs. masrafıyla hesabıma 2600 tl civarı bir bloke konmuş.

1- Bana bu dava açılmasıyla ilgili hiçbir şey tebliğ edilmedi her şey benim bilgim dışında gerçekleşmiş, hukuki olarak şimdi ne yapabilirim?

2-Bu 2600 Tl'lik borç yalnızca dosya masrafı mıdır yoksa osmangazi köprüsüne olan borcum da buna dahil midir? Zira vergi sisteminde 1250 tl civarı bir borç hala ayrı olarak gözükmekte.

 
hesabınızda 2600 tl varsa her şey otomatik gerçekleşir. banka ödemeyi ilgili kuruma yapar. kurum parasını alınca bloke kalkar. özel bir durum yoksa tutar tüm borcunuz. yani avukat masraf harç köprü parası faiz her şey dahil.

eğer hesapta yeteri kadar para yoksa mevcut miktar kuruma ödenir, bloke kalkar borç devam eder.

eğer avukatta olduğundan eminseniz avukatı arayın. çok daha düşük rakama borcu kapatırsınız.

edit:
Tebliğ edilmemesi imkansız. güncellemediyseniz eski adreslerinizden birine ya da mahalle muhtarına tebliğ edilmiştir. edevlet üzerinden uyapa giriş yapın. dosyalarım bölümünde icra dosyalarına bakın. tüm detayları görürsünüz. ayrıca safahat kısmında kim nereye ne zaman tebliğ etmiş her şey gözükür
  • elestirman  (14.07.22 17:37:18 ~ 17:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.