[]

Düğünde takılacak para

İş arkadaşım.
Ne kadar para takmak gerek? Aşırı samimi olmasam da, samimi olduğum birisi.



 
Minimum 500, maksimum 1000 takardım ben olsam bu durumda.


  • orient blue  (14.07.22 08:40:21) 
diger is arkadaslariyla toplanip ceyrek vs takilabilir eger 7-8 kisiyseniz.

ama cok samimi degilseniz 200 tl yeterli. malum kriz ortami
  • exlibris  (14.07.22 11:49:56) 
20 Euro takabilirsin. Bizim düğünde genelde 20 50 Euro vs taktı para takmak isteyenler.


  • Gradient_tabanlı_mor  (14.07.22 12:08:43) 
ortaklaşa bişey yapılıyor genelde. Diğer giden arkadaşlarla toplaşıp altın takma vs.

Farklı açıdan bakarsak, yemekli bir etkinlikse her kişinin şehre ve mekana bağlı olarak 250-500 lira maliyetinin olduğunu bilin. Hem uzak olup (şirketten arkadaş) hem çift gidenler falan bir de para takıyorsa aşırı zarar mesela.
  • nhk ni youkosu  (14.07.22 13:47:07 ~ 13:50:06) 
Durumun varsa 50 euro iyi olur. Yoksa 30 euro.


  • etna  (14.07.22 15:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.