[]

Renault Taliant vs Clio

20 gunluk bi arac kiralayacagim ve baya yol yapacagim bir 20 gun olacak. Taliant cok daha ucuz ama daha once hic duymadim bu araci. Uzun yolda Clio'ya gore cok fark yasar miyim? Yoksa fiyat farkina ragmen Clio mu tutayim?




 
3ü1, celysee ayarında bir araç. Arka camlar çevirmeli sanırım.
Teyp var mı emşb değilim.
Uzun yol için tavsiye etmem.
  • neymis  (13.07.22 19:20:36) 
Clio da pek iyi sayılmaz ama Taliant uçan tabut. Kesinlikle uzun yol aracı değil.
Radyosu var ama gösterge ekranında, diğer araçlar gibi ayrı bir multimedya ekranı/bölmesi yok.

  • himmet dayi  (13.07.22 21:47:20) 
taliant, 2022 broadway.

listede olması clio'ya haksızlık. clio'da uçan tabuttan hallice.

c-elysee ve 301'de öyle.

d segment altı uzun yolda yoruyor.
  • baldan kaymak  (14.07.22 09:29:59) 
Taliant, sembol(symbol)'ün devamı olan bir seri.

Kullanmadım ama çok sağlam, konforlu bir araç değil. Ucuz ve yakıtı hesaplı olduğu için tercih ediliyor.

Clio bir tık daha iyidir.


.
  • kartallar yuksek ucar  (14.07.22 10:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.