[]

amfi temizliği

arkadaşlar bendeki amfi o kadar lüx birşey olmadığından ötürü her fikre açığım başta söyleyeyim. 10 sene kadar oldu bunu alalı. grup zamanlarında stüdyodayken kuşlar sıçmıştı bunun üstüne mesela hala o bok izleri çıkmıyor. vede bi toz bulutu yapışmış durumda amfiye. bu lekelerin çıkma olasılığı varmıdır. şöyle sıfır görünümlü bir hale getirsek? ben kontak sprey denedim her yerine sıktım amfinin ama 2 gün sonra yeniden o lekeler görünür oldu.




 
Kontak spreyler plastik üzerinde kalıcı leke bırakabiliyor aman dikkat. Herhangi bir elektronik eşya temizler gibi davranabilirsiniz. Speaker'ları ıslatmamaya/nemlendirmemeye özen gösterin, bazılarının konileri kartondan olduğundan elinizde kalabilir.


  • skatheist  (17.06.10 02:20:07) 
kuş boklarını çıkarmanın en güzel yolu ; lekeli bölgeye bir- iki damla cif damlatılır. bir bez yardımıyla dairesel hareketlerle hafif hafif , çok bastırmadan ovulur. sonra nemli bir bezle temizlenir. en son olarak elmyra'ya teşekkür edilir ;)


  • elmyra  (17.06.10 08:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.