[]

Evde İpadimi kaybettim dedektör arıyorum

Şakasız.
Saçma bi yere kaldırdım muhtemelen ama asla bulamıyorum, avmlerde üst araması yaptıkları basit el dedektörlerine baktım letgoda falan 300 liraya var..
fakat evdeki metal olan her şey öter di mi? Nasıl bulacağım? Manyetik dedektör falan başka bişey mi alsam? Delirecem, yardım lütfen :(


 
Koltuğun altından ya da koltuğun minderlerinin altından çıkar o ipad ben söyliyim.


  • mg3929  (13.07.22 15:04:13) 
Cep telefonun destekliyorsa magnetic sensor diye bir uygulama var. Kullanabilirsin.


  • cyber rider  (13.07.22 15:20:00) 
kitap rafına bak genelde orada unutuyorum ktapların arasında görünmüyor.


  • jamswety  (13.07.22 15:39:18) 
Çoktan şarjı bitmiş ve çevrimdışı durumda. “Bul” uygulamasından asla yararlanamadım, son görüntülendiği yeri bile göremiyorum. O yüzden bir tür dedektör şart.


  • rewlack  (13.07.22 16:05:35) 
Dedektör anca ipad'in oldugu yerin üzerine tuttugunda sinyal verir. Yani elime dedektörü alayım evin ortasına dikileyim bana sinyal vere vere ipad'in yerini göstersin diyorsanız yok öyle bir dünya. Algılama mesafesi zaten 5, 10 cm. Yani ben ipad'e 5 santim yaklaştıktan sonra elimde dedektör olsa ne olur olmasa ne olur? Zaten o kadar yaklaştıktan sonra gözünüzle de görürsünüz. Mesela kanepe altına düşmüşse kanepenin üstüne dedektörü tutarsanız dedektör ipad'i yine algılamayacak.


  • limonlu eksi  (13.07.22 17:14:28) 
kanepenin yanından, kanepe minderinin altındaki astarın arasına bile kaçmış olabilir, yüzeyi yere paralel biçimde duruyordur vs


  • comp  (13.07.22 18:50:38) 
dışarıdan getirip evde önce bir köşede beklettim sonra da -muhtemelen- ayak altında kalmasın, nasılsa bir süre lazım değil diye saçma bi köşeye kaldırmış olmalıyım.

kaldırdığım, sakladığım, gizlediğim güvenli(!) bölgeyi hatırlamadığım için dedektör dedim. magnetic detector uygulaması işe yaramadı. bilgisayarın üstüne koyduğumda yaylı yataktan daha az tepki verdi.

kanepelerin minder boşluklarını spatulayla kontrol ettim ;(

covidden sonra genelde dışarıdan gelen eşyaları bi silip, dezenfekte ediyorum veya covid zone olabilecek portmanto gibi alanlarda saklıyorum. ama iki ihtimali de değerlendirmeme rağmen hiçbir köşeden çıkmadı delireceğim :(

taşınana kadar bekleyemem böyle.
  • rewlack  (13.07.22 18:57:55) 
eşya dolabının raflarında arkaya itmiş olabilirsin
yatak döşeğinin altı
çekmecelerin altı, çorap vs
  • sttc  (13.07.22 20:30:43) 
Eve hiç getirmemiş olabilir misiniz? Belki bir yerde unuttunuz, gittiğiniz yerleri de bir gözden geçirin derim.


  •   (13.07.22 21:30:53) 
Covid yuzunden dolap ustlerine bolca esya birakir olsum. Sorunuza cevap degil ama buzdolabi gardrop gibi elinizin alti olmayan yerlere koymus olabilir misiniz?


  • boyalı kuş  (14.07.22 12:17:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.