[]

Yazılım için saatlik/proje bazlı işler

linkedinde remote ve parttime/proje bazlı olarak filtreleyip bi 8-10 tane işe başvurdum.

bunun gibi başka nereler var acaba?

hedefim; haftada 10-12 saat vakit ayırıp ek gelir elde edeceğim işler kovalamak.
nereler vardır bu tür iş ilanlarının olduğu?

(upworkü tercih etmiyorum, orada tuhaf bir rekabet var. nasıl aşacağımı da bilemedim. bedava iş yapıp rating kasmak istemiyorum. normal, düz işe girer gibi prosedürlerden geçip iş alayım)

 
dice bakin derim. parttime ya da remote var mi emin degilim ama amerika it pazarinda cok popular is icin.


  • oscar  (13.07.22 10:01:15) 
docs.google.com

Ama haftada 10-12 saat ile ciddi bi para kazanmak zor, genelde 20 saat istiyorlar. 10-12 saatlik işler olursa da dandik işler olur, pek para getirmez diye düşünüyorum.
  • plutongezegendegilmi  (13.07.22 12:58:52 ~ 13:00:32) 
20 saat de uyar bu arada, hatta daha memnun olurum :)


  • tchuck  (14.07.22 07:52:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.