[]

İçimizdeki Şeytanı Nasıl Öldürürüz

Aklımdan çıkaramadığım bir insan var. Düşünmek,hatırlamak istemiyorum,kendime engel olmaya çalışıyorum(telkin ediyorum mesela) ama olmuyor.
Hayatımızın kısa bir döneminin kesiştiği bir insan.Yıllardır görmüyorum. Üzerinde uzun uzun düşündüğümde aslında birlikte olmayı istemeyeceğim,sürdüremeyeceğim bir insan. Çok yanlış. Olamaz ve olmamalı. Ki evliyim ve sevgili eşime böyle bir yanlış yapmaktansa ölmeyi yeğlerim (ki çoğu zaman istiyorum,hem bu sebepten,hem farklı sebeplerden). Fakat sanki içimde bir şeytan var da sırf eğlencesineymiş gibi olmadık zamanlarda olmadık bağlantılarla bu insanı sürekli aklıma getiriyor. Engel olamıyorum.Ona aşık değilim,onla sürdürememem,bu çok yanlış olur ve yapamam , bunu biliyorum ama yine de saçma bi şekilde çekimine kapılıyorum.Üstelik kendisini görmüyorum,haber almıyorum bile. Dayanamıyorum artık. Ruhum sıkılıyor. Böylesine yanlış bişeyi düşünüyor olmak beni hasta ediyor. Kendimden iğreniyorum.Nefret ediyorum.
Hani kucağınıza bebek alınca bunu şimdi düşürsem nasıl olur diye düşünüp sonra kendi aklınıza kızarsınız ya,öyle bi durum işte,sadece çok çok daha kötüsü. Moralim sürekli bozuk,modum düşük,hayattan zevk alamıyorum. Bu düşüncelerden kurtulamıyorum.Bu insanı zihnimden atamıyorum,içimdeki bu şeytanı bir türlü öldüremiyorum. Ben ne halt edeyim?


 
profesyonel destek alırdım ben olsam.


  • orient blue  (13.07.22 09:12:00) 
Öldüremezsiniz şeytanı, ama şeytan konuştuğunda ve sizi kontrol etmek istediğinizde ne yaparsınız, bu durum hayatınızı değiştirir. Profesyonel destek alabilirsiniz


  • damba  (13.07.22 09:27:03) 
İçinizde şeytan falan yok. Muhtemelen o kişi sizin geçmişte yaşadığınız, derinlerde iz bırakmış bir travmanıza çapa atmanıza neden olmuş. Konunun o kişiyle alakası bile yok büyük ihtimalle ki başka sebeplerle de ölmeyi istediğinizi belirtmişsiniz zaten. Zaman kaybetmeden uzman desteği almanız çok mühim.


  • Phoebe  (13.07.22 10:19:30) 
uzman değilim ama aynı düşüncelerin istemsizce akla gelmesi okb'yi (obsesif kompülsif bozukluk) aklıma getirdi tabi başka bi durum da olabilir. ama sonuç olarak en mantıklısı destek almak.


  • curious mind  (13.07.22 13:20:18) 
bence takıntı. o insanla 1 hafta yanyana geçirsen belki tiksineceksin ama ulaşamayınca beyin farklı düşündürüyor. çözümü kafada bitirmek gibi.


  • benibulmanlazim  (13.07.22 13:24:57) 
Başka uğraşlar, mekanlar şart


  • photo85  (14.07.22 19:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.