[]

Sarayburnunda denize giren varmi

Doğma büyüme istanbulluyum. Sarayburnunda hiç denize girmedim. Derin mi, boyu aşıyor mu?




 
Akinti cok zorlar, yuzen oldugunu dusunmuyorum, hic duymadim. "Sarayburnundan sallandirmak" gibi birnsoz kalmis aklimin bir yerinde, osmanli doneminde oradan atiyolardi galiba cesetleri yok olmalari icin


  • fakyoras  (12.07.22 21:23:25) 
Ne kadar yuzme bildigini bilmedigimiz icin gir ya da girme diyemeyiz.ama orayi iyi bilen birisi olarak ilk cevabim girme olur.

Illa ki aklinda kalacaksa sabah erken git oranin mudavimi adamlari,ihtiyarlari goreceksin.onlari takip et.girecegon yerler doldurma alanlar.bu yuzden kayalik uzerinden gireceksin ve girdigin yer boyunun uzerinde sonrasinda cukura geciyor ve akinti basliyor.iki yonlu akinti var.girmeden suyu seyrederek onu takip et.bir anda kendini eminone kadikoy vapurlarinin arasinda bulma ihtimalin var.kayalarin dibinde takilabilirsin.

Dedigim gibi sabah erken git oranin sahibi gibi takilan dayilara rastlayacaksin.iclerinde yaz,kis girenler var.sabah kosarak gelip,ordan yuzerek yedikuleye gidenler var.manzarayi seyret.ona gore davran.
  • duptıs  (13.07.22 00:24:34) 
iyi bir yüzücü olsan da girme. oradan daha az akıntıda bile acayip sürüklüyor.


  • bergkamp  (13.07.22 00:39:34) 
mayıstan ekime kadar yüzen bir ekip var, belli bir kısmında ayakların değecek sonra derinleşecek. Akıntı fazla iyi yüzücü değilseniz tavsiye etmem.


  • ludwig boltzmann  (13.07.22 11:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.