[]

Kulaklik sorusu (Gaming ve outdoor kullanim icin, 6000tl butce)

Merhaba duyuru,

Ne zaman bi sey alacak olsam arastiriyorum sonra nerd sayfalarinin her seyi dandikledigini goruyorum ne alacagimi bilemeden kaliyorum oyle. Klavye alirken de aynisi olmustu $10000 alti her sey dandikleniyor. Neyse o yuzden karar veremedim.


Ihtiyaclarim:
* Evden calisiyorum, duzenli olarak oyun oynarim film izlerim.
* Araba kullanmiyorum o yuzden disari cikarsam ya yuruyorum ya taksi/toplu tasima yani disarida da kulaklik kullanacagim.
* Hobi olarak yuruyorum dag bayir outdoor planlarim da var.


Kablosuz olsun istiyorum, oyun oynarken low latency olmasi gerekiyor tabii ama kablo takabilirim o esnada, cok sorun degil. Hic gercekten ANC olan bi kulaklik kullanmadim cok ihtiyacim var mi bilmiyorum.

Steelseries Arctis 9 veya Sony XM4 dusunuyorum ama duyuruyu acma sebebim tum fikir gorus onerilere acigim :)

 
marka değeri gibi bir takıntınız yoksa Sony al geç. varsa da piyasada hala o fiyat bandında Bose var mı bir bakabilirsin.


  • eksisozlukokuryazari  (12.07.22 17:30:33) 
Hiç 6000'e çıkma. Kesinlikle değmeyecektir. Max 1500 TL'ye kadar Sony, sennheiser gibi markalardan al geç.


  • OrangeYellow  (12.07.22 17:40:51) 
Sony XM4'un tere ve yağmura karşı koruması sıfır.

iRacing, Assetto Corsa, ETS2 gibi oyunları kablosuz oynadım ve pek bir gecikme vs. hissetmedim.

Bende XM4 ve HD 650 var. XM4'u yolculuk yaparken veya evin içinde gürültü varsa kullanıyorum. Çok terlediğim için tempolu yürüyüş ve koşu için kullanmadım. HD 650'yi sadece evde müzik, oyun ve Netflix için kullanıyorum.
  • yürümeyin  (12.07.22 18:03:41) 
hi-fi bir şey aramıyorsan aynı bütçe ile dışarısı için hafif bir kulaklık ve ev için gaming için tasarlanmış kulaklıklardan almayı düşünebilirsin.


  • dr doofenshmirtz  (12.07.22 20:52:17) 
Anker Q35 alacaktim 1800e, sonra 2400e Jabra Elite 85h aldim. Oyun icin alirsam ekstradan Steelseries Arctis 9X alirim sanirim ama gerek duymuyorum simdilik.


  • aguen  (21.07.22 23:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.