[]

İhracat sorusu

Merhaba
Şahıs şirketim var ve İngiltere'ye ihracat yapacağım. 10 kolilik ürün, takribi 3000bin Euro luk. Ayrıca, ito üyeliğimde var.

1- İhracat yapmak için gümrükçü ile anlaşmam yeterli midir yoksa illa İhracatçılar meclisi ğüyeliği yeterli mi?

 
Kaç kilo ? Tutar ne kadar ?


  • dunyatuhaf  (11.07.22 20:32:06) 
Aslında eğer 3000 Euro ve 150 kg altında ise hiç birisine gerek yok.
Mikro ihracat, 300 kilogram ağırlığı ve 15 bin avro değeri geçmeyen, kat-i ve satış amacıyla yapılan (ticari olan), kısıtlaması olmayan ve farklı bir rejimi gerektirmeyen ihracat işlemlerinin, Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile yapılmasıdır

  • dunyatuhaf  (11.07.22 20:34:03) 
Mikro ihracat sınırı 300 kilogram ve 15000 euro. Yurt dışında vergi ödemek istemiyorsan tek gönderini 800 dolar sınırını geçmemeli. Ertesi gün tekrar 800 dolarlık ürün gönderebilirsin.

Mikro ihracat'ı bir araştır, Navlungo'da detaylı olarak mevcut.
  • sorumatik  (11.07.22 20:38:03) 
Tesekkurler arkadaslar
Mikro ihracat için, ETGBS onaylı bir tasimaci ile gönderilmesi gerekmiyor mu?
UPS, DHL, Fedex, PTT
Ben urünleri TIR ile göndericem, Davis Turner ile
Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • maksat muhabbet  (11.07.22 22:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.