[]

Ansiklopedilerimi Bağışlamak İstiyorum veya Ekşi Kitaplık (Editlendi)

selam elimde 55 cilde yakın ansiklopedi bulunuyor. büyük larausse, junior larausse vs... 3erli 5erli setler de var işte, hepsi çok temiz, öyle etrafta ihtiyacı olan çocuklara parça parça dağıtacağıma bir ilköğretim okuluna vermek istiyorum bunları. gerçi artık ansiklopedilere çocuklar tarafından nasıl bakılıyor bilmiyorum ama böyle birşey geçti aklımdan işte, bir aralar ekşi duyuru'da doğuya kitap bağışı diye başlıklar vardı, aradığımda yakın zaman için bulamadım böyle birşey, sadede gelirsek ne yapayım? var mı bildiğiniz yerler bunları toplayacak ve dağıtımını yapacak?

aslında yeni bir kampanya için önayak olsam çok güzel olur, böyle bir ekşi sözlük kitaplığı açılsa mesela? gerçi okullar kapanıyor galiba bu hafta ama ne diyorsunuz?

edit: geç bir saatte açtım, daha fazla kişiye ulaşması açısından azıcık yukarda kalsa çok iyi olurdu

 
bencede kesinlikle böyle bir çalışma olmalı bende kıyamıyorum bir çok kitap kıyafet ne bilim işe yarar bir çok şey ve en önemlisi ilaç birileri gerçekten ön ayak olsada bizde elimizden geleni yapsak


  • mavi kız  (17.06.10 00:30:30) 
keşke bi kütüphane kursak, ödünç kitap alıp verilse belli aidatı olsa geç saatlere kadar açık olsa...


  • modo25  (17.06.10 01:35:04) 
geçen sene kitap bağışlarıyla ilgili epey duyuru açılıyordu, bu sene pek olmadı gibi, tabi yei döneme okulları hazırlamak lazım.


  • hitchhiker  (17.06.10 02:18:22) 
istanbul üniversitesi turan emeksiz yemekhanesine girerken bir afiş vardı... orada doğuya gönderilmek için kitaplar aranıyor tarzı bişiler yazıyordu.. yarın afiş ordaysa üzerindeki mail adresini alır yazarım buraya... afiş biraz eskiydi hala orada olmasını ümit ediyorum..


  • pekala  (17.06.10 02:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.