[]

Biontech olmalı mıyım?

Merhaba,

En son Aralık ayında Biontech olmuşum, bir öncekinden 5 ay sonra. 1 hafta kadar Sonrasında, yaklaşık 1 hafta süren çarpıntı ve tansiyon yükselmesi sorunu yaşadım. Kardiyoloğa da gittim. Elg ve eeg çekildi. Bizzat doktor kendi çekti zaten ama hiçbir şey yok demişti. Sonra da şikayetlerim geçti zaten.

Şimdi aradan 7 aya yakın zaman geçti. Tekrar olmak istiyorum ama aynı şeyleri yaşar mıyım? Ya da daha kötüsü olabilir mi?

Teşekkürler.

 
Doktor bir şeyin yok demiş zaten belki de sen evham yaptın, yine evham yaptığın için aynı şeyleri yine yaşayacaksın belki de ona göre karar ver ama bilimden de şaşma.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (11.07.22 15:58:48) 
Sinovac ol. biontech'ten korkuyorsan ama bilimiyorum sinovac'ın etkisi çok az diyorlar ben 5 aşıyıda sinovac oldum bi yan etkisini görmedim.


  • komando kani var bende  (11.07.22 16:45:40) 
Başka soran olursa bilgi olsun diye yazıyorum; hemşirelere sordum. Doğal yan etkiler bunlar dedi. Bunları yaptıysa tekrar yapar aynılarını dedi. Ben de biontech oldum.


  • duma duma dum  (11.07.22 18:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.