[]

Arkadaşımın kedisi çok hasta (Ankara)

3 gündür kusuyo mide yanmasi için igne yapildi ama kusmaya devam etti en son da salya akıtmaya başladı ateşi dun gece 39.2 çıktı. Tahlil vs. İçin fiyat olarak altından kalkamayacağı bir ücret söylemişler. Ankara da yardımcı olabilecek olan var mı çok sevinirim.




 
cankaya veteriner

cinnah a yakin

cok duzgun insanlar

www.cankayaveteriner.com.tr

kesinlikle paragoz degiller, bilgililer olanaklari var.

fakat bidigim kadariyla kedilerde zate normal ates 40, yani 39.2 yuksek olmamali. fakat salya akmasi vs tabi sorun. kesin arayin gidin buraya.
  • mavicorap  (11.07.22 14:35:05) 
veteriner ücretleri maalesef çok yüksek ama üç gün bu şekilde hasta hayvan için çok uzun süre, vakit kaybetmeden müdahale edilmesi lazım.

maalesef ücret açısından tavsiye edebileceğim bir yer yok.
üstte yazmış olan arkadaşın dışında veterinerlik fakültesini araştırabilirsiniz belki alternatif olarak.
ama bir an önce götürsünler.
  • blatta hiberna  (11.07.22 16:33:41) 
Kedilerde normal ateş 40 değil, genelde 38 +/- 1 derece. Eğer tuvaletini yapmıyorsa, zehirlenme başlangıcı olabilir. Ama kusmanın birçok sebebi var. Başka bir gözleminiz yoksa malesef tahlil gerekir (bence tabii, vet değilim).

Bir de belki belediye ücretsiz yardımcı olabilir. Hasta kedilere mudahale yapıldığı yazıyor web sitesinde, ama tahlil cihazları yok. Belki belediye veterineri gözle bile olsa tecrübeye dayalı teşhis koyabilir. Görüşün derim, bir şey kaybetmezsiniz: www.bel-pa.com.tr
  • alfired  (12.07.22 00:16:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.