[]

tez teslim ve geçici mezuniyet belgesi

başvurmak istediğim üniversitenin doktora basvuru tarihi 28 temmuzda sona eriyor ve başvuru şartlarında geçici mezuniyet belgesi isteniyor. tezimi 18 temmuzda şekil yönünden incelenmek üzere teslim ettikten ortalama ne kadar süre sonra tezimin şekil yönünden uygun olup olmadığını öğrenebilirim? 28 temmuza kadar geçici mezuniyet belgemi teslim alabilir miyim? resmi tatil öncesi aramalarımda enstitü telefonları açmadığı ve şehir dışında olduğum için gerekli bilgileri enstitüden sağlayamıyorum. yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.




 
şekil dediğiniz intihal taraması ise, 1-2 gün içinde sonuçlanır. daha sonra danışmanınızın vereceği savunma tarihinde tez savunulur. tez savunma tarihiniz mezuniyet tarihiniz olarak kabul edilir ve mezuniyet belgenizi tüm işlemler enstitüce tamamlandıktan sonra e-devlet üzerinden çıkarabilirsiniz.


  • baylarbayi  (10.07.22 16:19:24) 
tez savunmamı gerçekleştirdim. şekil yönünden inceleme ile anlatmak istediğim tezin yazım formatının (örneğin; kaynakça yazımı, tablolar, satır aralıkları vb.) uygun olup olmadığının belirlenmesi. savunma sonrasında tezin şekil yönünden incelenmek üzere enstitüye teslim edilmesi gerekiyor. uygun bulunması halinde mezuniyet işlemleri için gerekli diğer belgelerin teslim edilmesi gerekiyor. intihal raporu savunma öncesinde alınmıştı danışmanım tarafından.


  • basaran  (10.07.22 16:59:14) 
bunun çok süreceğini zannetmiyorum. birkaç günlük bir iş. hatta bir gün içerisinde bile sonlandırılabilir. çünkü tez okunmuyor, sadece biçimce kontrol ediliyor. ilişik kesme belgesiyle ilgili işlemleri tamamlamaya bakın. yetişir.


  • baylarbayi  (10.07.22 19:24:47) 
Şeklen kontrolü araştırma görevlileri yapıyor. Sizin tezin kime atandığını bulun ve ilgili kişiyi darlayın:)
Daha sonra mezun kararınızı çıkması için enstitü kurulundan geçmesi gerekiyor. Kurulun ne zaman toplanacagini öğrenirsiniz yetişip yetismeyecegini de anlarsınız.
Hatta önce kurul tarihini öğrenin ki qras görü ona göre darlarsınız.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (10.07.22 19:28:52) 
Enstitünün yoğunluğuna bağlı ama 1 günlük iş. Bizimkiler 2-3 saat içinde dönüş yapıp teslim için randevu günü veriyorlar.


  • Amaranta ursula  (10.07.22 19:29:34) 
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. yorumlarınızdan hareketle tavanı seyredip olumsuz düşünceleri zihnimde döndürüp durma aktivitemi sonlandırıp normal hayatıma dönüyorum. 18 temmuzda her ihtimale karşı ilişik kesme işlemleri için gerekli belgeleri hazır bulundurup araştırma görevlisini (ulaşabilirsem) darlıyorum.


  • basaran  (10.07.22 20:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.