[]

Instagram Keşfetim Kadın Fotoğrafı Doldu

Normalde hep arabalar, futbol, teknoloji ile ilgili şeyler çıkarken belki bir aydır bunların yanında açık giyimli kadın fotoğrafları çıkıyor. Hiç kimseyi aratmadım beğenmedim kaydetmedim neden olduğunu anlamadım. İlgilenmiyorum demekten yoruldum ama hiçbir işe yaramıyor gibi görünüyor. Bunları görmemem için öneriniz var mı? Teşekkürler.




 
Instagram'ın ortamı artık bu oldu. Senin ilgin olmasa da genel olarak trend olan içerikler var ise onları önüne getiriyor. Ben keşfet bölümüne girmiyorum. Zaten kendi ana sayfamda da 2 arkadaş gönderisi 1 reklam çıkıyor mehter takımı gibi sürekli reklam reklam reklam. Ben de yeter artık dedim. Günde 1-2 kez açıyorum. Onda da bayılıp çıkıyorum. Çünkü her şey birbirinin aynı artık.

Beğenmediklerine ilgilenmiyorum deyip görmek istediğin içeriklere de kalp bırak. Yine kesin çözülmez ama belki biraz daha normalleşir. Bende çok fazla tenis çıkıyor mesela hoşuma gidenlere kalp bıraktığım için.
  • himmet dayi  (10.07.22 08:44:36) 
Bu fotoğrafların altına alakalı alakasız en çok aratılan hashtag'leri yazıyorlar destan gibi. Yani kadın fotolarının altındaki hashtag destanının içinde Senin ilgi alanından yaptığın bir veya birkaç tag varsa hop bunun ilgi alanı diyip onları çıkarıyor. Aç bak kadın fotosunun altında #football #soccer #cars #bmw falan gibi salak salak tag'ler vardır.


  • kibritsuyu  (10.07.22 18:46:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.