[]

kalan sürede kpss a

sınava bir ay kaldı kabaca.
kimi dersleri halletim. kimilerine hiç bakamadım kimileri %60-70 bitti.
bu durumda en mantıklı taktik ne olur sizce?
benim aklımda kalan sürede hiç bakamadıklarımdan tamam bunlar dediklerime doğru bir sıralamayla çıkmış sorular üzerinden çalışmak var.
sanki bu saaten sonra konu okumak, video izlemek falan vakit kaybı olur gibi.
arada da deneme çözerim.
bu taktik biraz olsun iş yapar mı ya da başka bir öneriniz varsa seve seve dinlerim.

 
Hocam, taktik maktik yok. Sanki hiç zamanın yokmuş gibi, tek şansın buymuş gibi çalış. Kazanamasan bile bu süre sana performans, sabır, tecrübe katar. Bu sene olmasa sonra olur. Normal çalışmayla yetişmez ama günde iş gibi 8 9 saat ayırırsan bayağı ilerlersin. Sabah deneme çöz, sonra analiz yap. Kpss zaten beklediğin gibi olmayacabilecek bir sınav. Sınava yüzde yüz hazır olan bile ters köşe olabiliyor.


  • dissendium  (09.07.22 15:20:19) 
Kendi çalışma stilinizi siz bilirsiniz. Herkesin yöntemi farklı ama ben en çok verimi deneme çözmekten alıyorum. Zaten az çok bütün konulara aşinalığınız oluşmuştur. Denemelerde yanlış çıkanların analizini yapmak, hatta varsa video çözümlerini izlemek baya yardımcı oluyor, o konuya dair unuttuklarınızıda hatırlıyorsunuz.
Onun dışında yapabileceğinizi düşündüğünüz konulara tekrardan çalışılabilir ama tamamen yabancı olduğunuz bir alana çalışmaktansa az bildiğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Örnek veriyorum analitil geometriye sıfırdan çalışmaktansa az bildiğim çember-daire ya da katı cisimlere bir göz atmak gibi.
Başarılar dilerim.
  • hayalhayal  (09.07.22 15:32:58) 
ben bu durumda olsam çözebildiğim kadar deneme sınavı/çıkmış soru çözüp sınav simulasyonu yapardım birnevi. daha sonra yanlışlarımı analiz edip yapamadıgım konuları halletmeye çalışırdım.


  • dr doofenshmirtz  (09.07.22 15:34:11) 
Deneme yapacaksın. Bir de vergi ve ceza hukukundaki süreleri ezberle, anayasadaki süreçleri ezberle


  • Hallegadola  (10.07.22 09:02:30) 
bundan sonra full deneme çöz hocam. en çok hata yaptığın konularada göz at.


  • komando kani var bende  (10.07.22 10:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.